Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

których reklam najbardziej nie lubicie?

Poszukuje wartych obejrzenia nowych seriali z USA, od roku 2009 do dziś. The Gates, Hung, Happy Town, znam... czekam na inne propozycje i z góry dziękuje za ewentualną pomoc :)

to był chyba serial, nie pamiętam dokładnie go tylko jakies urywki. wiem na pewno, że był o
syrenach. kojarzę jakąś scenę, że młode dziewczyny, koleżanki były w jakimś takim jeziorku,
które zmieniało barwę, w ogóle wszystko było takie jakieś tęczowe. i nie, to nie jest serial
h2o.
wiem, ze to mało szczegółów,...

więcej

Na fw było duzo tematów jakie reklamy nienawidzice jakie reklamy są najgłupsze itp.Ale mam dowód na to że reklamy ogląda sie z przyjemnością nie są to smieszne reklamy ale...

Witam, chciałbym poznać tytuł pewnego serialu komediowego, chyba brytyjskiego,
ponieważ prezentował absurdalny humor zbliżony do Monty Pythona.

Pamiętam że serial kiedyś, w latach 90' był emitowany chyba na TVP3 regionalnej, pamięć
moja zarejestrowała na stałe tylko 2 momenty:

- skecz, a raczej seria skeczy,...

więcej

Mam wspaniały pomysł. Z pewnością dużo osób słyszało o programie AMERICA'S NEXT TOP MODEL. Tenże program pokazuje życie kobiet, które chcą zostać modelkami. Na casting przychodzą tylko kobiety. W jury staną osoby takie jak, np. polski projektant mody, polska modelka... Na castingu jury wybierze 20. dziewcząt. 20....

Stara kobieta (chyba nazywała się Kate) ogląda pamiątkowy diament ze skazą i wspomina losy swojej rodziny. Jej ojciec przyjechał do pewnego miasteczka przy kopalni diamentów i wynajął się miejscowemu, że znajdzie diamenty. Coś tam znalazł ale stary go oszukał i zamiast % strasznie go pobił. Miał zmasakrowaną twarz i...

więcej

I jakie są programy? Chciałbym się rozejrzeć jak jest w innych telewizjach, ponieważ sam chcę zgłosić do naszej kabłowki i ją gruntownie pozmieniać. :) Mam pomysł na produkcję niezależnych filmów dokumentalnych i wspomnień o historii mojego miasta i niektórych mieszakńców. Pradopodobne byłyby te programy popularne, bo...

więcej

Od dawna szukam tytułu pewnej bajki. Kiedyś leciała na bodajże na TVP 2 , nie wiem dokładnie. rano. Była długa, nie jakaś odcinkowa tylko film. animowana. działa się chyba w Chinach, czy coś takiego. na początku był w niej taki ogromny dzik, zżerały go jakieś robaki. chłopak go zabił. okazało się, że dzik to znak...

Czy ktoś pamięta tytuł tego serialu ???