Poszukuje wartych obejrzenia nowych seriali z USA, od roku 2009 do dziś. The Gates, Hung, Happy Town, znam... czekam na inne propozycje i z góry dziękuje za ewentualną pomoc :)
to był chyba serial, nie pamiętam dokładnie go tylko jakies urywki. wiem na pewno, że był o
syrenach. kojarzę jakąś scenę, że młode dziewczyny, koleżanki były w jakimś takim jeziorku,
które zmieniało barwę, w ogóle wszystko było takie jakieś tęczowe. i nie, to nie jest serial
h2o.
wiem, ze to mało szczegółów,...
Na fw było duzo tematów jakie reklamy nienawidzice jakie reklamy są najgłupsze itp.Ale mam dowód na to że reklamy ogląda sie z przyjemnością nie są to smieszne reklamy ale...
Witam, chciałbym poznać tytuł pewnego serialu komediowego, chyba brytyjskiego,
ponieważ prezentował absurdalny humor zbliżony do Monty Pythona.
Pamiętam że serial kiedyś, w latach 90' był emitowany chyba na TVP3 regionalnej, pamięć
moja zarejestrowała na stałe tylko 2 momenty:
- skecz, a raczej seria skeczy,...
Mam wspaniały pomysł. Z pewnością dużo osób słyszało o programie AMERICA'S NEXT TOP MODEL. Tenże program pokazuje życie kobiet, które chcą zostać modelkami. Na casting przychodzą tylko kobiety. W jury staną osoby takie jak, np. polski projektant mody, polska modelka... Na castingu jury wybierze 20. dziewcząt. 20....
Stara kobieta (chyba nazywała się Kate) ogląda pamiątkowy diament ze skazą i wspomina losy swojej rodziny. Jej ojciec przyjechał do pewnego miasteczka przy kopalni diamentów i wynajął się miejscowemu, że znajdzie diamenty. Coś tam znalazł ale stary go oszukał i zamiast % strasznie go pobił. Miał zmasakrowaną twarz i...
więcejI jakie są programy? Chciałbym się rozejrzeć jak jest w innych telewizjach, ponieważ sam chcę zgłosić do naszej kabłowki i ją gruntownie pozmieniać. :) Mam pomysł na produkcję niezależnych filmów dokumentalnych i wspomnień o historii mojego miasta i niektórych mieszakńców. Pradopodobne byłyby te programy popularne, bo...
więcejOd dawna szukam tytułu pewnej bajki. Kiedyś leciała na bodajże na TVP 2 , nie wiem dokładnie. rano. Była długa, nie jakaś odcinkowa tylko film. animowana. działa się chyba w Chinach, czy coś takiego. na początku był w niej taki ogromny dzik, zżerały go jakieś robaki. chłopak go zabił. okazało się, że dzik to znak...