Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest tylko 15 sekund na początku.

http://www.youtube.com/watch?v=kkyVdU57oFk&feature=fvw

Fabuła jest następująca: Akcja tego serialu dzieje się w przyszłości a konkretnie na statku kosmicznym. Załoga tego statku to dowódca który jest mężczyzną, mechanik(albo pilot?), wampir i robot o wyglądzie człowieka. W późniejszych odcinkach dowódcę zastąpiła jakaś kobieta i pamiętam jeden odcinek.
Załogę już z...

Padła moja strona z której ściągam seriale. Wiecie może skąd mogę ściągnąć czwartkowy
odcinek?

Szukam pewnego serialu, który polegał mniej więcej na tym, że był sobie jakiś kamień
bodajże niebieski i został rozwalony młotem czy toporem tak, że jego odłamki rozprysnęły
się na wszystkie strony świata i następnie pewni bohaterowie (nie pamietam ilu ich było)
chodzili po świecie i szukali tych odkłamków a gdy...

więcej

najleprzym na świecie, przezabawny, pouczający, jestem fanką serialu
Czy jestem sama?
Moim naiulubieńrzą postacią jest Paździoch i Ferdek i Halina

Ostatnio męczy mnie wspomnienie pewnej bajki z dzieciństwa ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani imion bohaterów. Występowała tam dziewczynka w długiej zielonej sukience, miała blond włosy z tym że ich dwa pasma z prawej i lewej strony miała zawsze z przodu. Chyba za pomocą jakiegoś zaczarowanego lusterka...

UWAGA: dwutygodnik "Świat Seriali" poszukuje współpracowników - wielbicieli seriali latynoamerykańskich, ze znajomością j. hiszpańskiego i umiejętnością pisania ciekawych, aktualnych tekstów.
Kontakt: sseriali(@)bauer.pl.

Szacuje się, że Google indeksuje ponad bilion witryn internetowych. To najpopularniejsza wyszukiwarka i bezdyskusyjny lider swojego segmentu usług w cybersieci. Z hegemoniczną pozycją znanej marki wiążą się jednak pewne zagrożenia, o których opowiada film Sylvaina Bergere’a i Stéphane’a Osmonta „Strach ma wielkie...

Jakie będą w tym tygodniu w telewizji fajne horrorki ?????

witam
pamięta ktoś może tytuł serialu o wampirach...pamiętam tylko takie szczegóły: główny bohater wampir a partneruje mu człowiek,kobieta,blądynka chyba dziennikarka...wiem,że wampir spał w lodówce:) nic więcej nie moge powiedzieć:( pomocy