Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś wie jaka muzyka została wmontowana w reklamówke canal+ "Spotkaj się z nimi w sierpniu"

Proszę o pomoc pare lat temu na TVP był wyświetlany serial o trojdze rodzeństwa i oni trafili do gry komputerowej ich ojca a ta gra była o piratach .NIE PAMIĘTAM DOKLADNIE .Ale pamiętam że w jednym z odcinków oni znależli buty po których można bylo chodzić po wodzie.Blagam pomóżcie !

Witam mam takie pytanie do osób które znają i oglądają bajkę Flinstonowie, I chodzi mi oto jak się nazywa odcinek w którym fred i barney chyba się bili czy coś innego robili.i wtedy weszła wilma i bety i pytała się co wy robicie a oni powiedzieli że cwiczymy chwyty z wrestlingu a beti na to z wrestlingu a potem barney...

więcej

Zna ktoś jakieś programy o wojnie 21 wieku (bliski wschód; Iraq, Afganistan) ?
Tylko chodzi mi o takie z fragmentami prawdziwych sytuacji i żeby się coś działo; nie tylko
gadanie. Pozdrawiam.

Dwa lata temu miałem przyjemność statystować w detektywach odc 427 "W niewoli" ... wiem że to nie wiele bo tylko statystowanie ale chciałbym obejrzeć ten odcinek ;] ma może ktoś jakiś dostęp do niego?

pozdro

spruce

Serial pochodzi chyba z lat 80-tych.Bohaterami jest para złodziei diamentów.Kobieta (brunetka bodajże) i mężczyzna.Serial był napewno emitowany w TV publicznej w latach 80-90-tych.Proszę o pomoc w przypominieniu tytułu,bardzo mnie na tym zależy.Szukałem w bazie seriali ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu.Serial...

Ten serial był chyba nadawany albo na rtl7,tvn,tvn7 po 17:00 chyba nadawany 6 lat temu podajrze (nieweim moze jescze jest nadawany). W każdym odcinku był o jakieś innej histori strasznej histori grupa młodych ludzi w nocy przyognisku gromadziła się i op

W tym temacie piszemy o 10 najlepszych polskich oraz 10 najlepszych zagranicznych serialach. Pózniej podlicze głosy i zobaczymy jaki jest według uzytkowników najlepszy seriali (bo rankingom TOP nie można wierzyć). Najlepiej jakby przy każdym serialu był jakiś komentarz.

których reklam najbardziej nie lubicie?

Poszukuje wartych obejrzenia nowych seriali z USA, od roku 2009 do dziś. The Gates, Hung, Happy Town, znam... czekam na inne propozycje i z góry dziękuje za ewentualną pomoc :)