Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam nazwy bajki, w którym tańczono "taniec myślicieli" :D
w bajce mniej więcej chodziło o to, że grupa bohaterów przed rozwiązaniem jakiegoś zadania i tańczyła ten taniec i wszystko im potem wychodziło :D
więcej nie pamiętam, błagam o tytuł filmu, pzdr

Witam. Dość daaawno temu w telewizji leciał serial (angielski bądź amerykański) o 3 przyjaciółkach. Jedna z nich-główna bohaterka- była ruda i miała zdolności plastyczne, prowadziła-lub razem prowadziły- jakiś dziennik czy pamiętnik... nic więcej nie pamiętam... serial dla młodzieży -raczej dziewczyn- .... jeśli...

Poznaj mroczną stronę Golden Gate – jednego z najpiękniejszych i najbardziej romantycznych mostów świata, który stał się ulubionym miejscem samobójców. Dlaczego architektoniczny cud, zamiast zachwycać, skłania do decyzji o odebraniu sobie życia? Już w niedzielę, 11 lipca, na antenie PLANETE kontrowersyjny film...

Krąży mi po głowie ostatnio serial jaki oglądałam w dzieciństwie (chyba w wakacje i na Polsacie). Serial był trochę w stylu Power Rangers. Toczył się za czasów średniowiecza. Opowiadał o trójce przyjaciół (dwaj faceci i jedna laska(chyba była księżniczką acz nie jestem pewna)) którzy za pomocą magicznych mocy (jakoś...

więcej

Jakiś czas temu laciał w TV (nie pamietam na jakim programie) taki serial o jakimś agencie który miał w okularach albo soczewce jakby monitor kompytera i kontaktował się ze swoim partnerem który zawsze siedział przy komputerach i na bieżąco podawał wszystkie mu wszystkie potrzebne informacje. Może to troche zawile...

Czy jest jakiś serial w tematyce policyjnej podobny do chirurgów? Chodzi mi o klimat, przedstawianie życia osobistego/prywatnego policjantów, a nie tylko rozwikłanie sprawy, dochodzenia, strzelaniny i pościgi? Seriali o lekarzach jest wiele, ale nigdy nie widziałem serialu zrobionego w takiej konwencji o...

Film który mógł być jakąś częscia programu edukacyjno -erotycznego, leciał ok 2004r a któryms z tych programów ok godz 23.00.
Był tam chłopak zakochany w lesbijce.Ta była zakochana w szkolnej pieknosci.Napisała do niej list ale została odtrącona,bardzo to przezyła.Na końcu jest scena gdy ona jest na boisku, gra w...

Szukam filmu, który oglądałam kilka lat temu w TV. Opowiadał on o kobiecie, która zabiła mężczyznę-pedofila, po odkryciu, że molestował on także jej syna. Podeszła do niego w czasie procesu (raczej przerwy) i zabiła przy wszystkich na sali sądowej. Później po jej aresztowaniu wiele ludzi domagało się jej uniewinnienia....

więcej

użytkownik usunięty

Witam społeczność Filmwebu, w Was ostatnia nadzieja. Poszukuję nazwy wykonawcy i utworu z reklamówki TCM, która ostatnio tam leci i promuje czerwcowe pasmo filmowe. Jest to ten sam filmik co ten http://www.youtube.com/watch?v=-91v7q1tRqo&feature=youtube_gdata , ale tutaj jest inna muzyka, tam zaczyna się motywem...

Widzialem zwiastun i ogólnie chodziło o serie jakichś kataklizmów na ziemi, taki
postapokaliptyczny klimat, kosmici, te klimaty, chyba całkiem nowy serial, amerykański jak
sądzę.. Zna moze ktos nazwę?

Z góry dziękuje za odpowiedż