Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktos pamieta, jak nazywa sie serial chyba austalijski dla mlodziezy... nastolatkowie ze wszyskich panstw swiata byli zrzeszenie w takiej globalnej sieci komputerowej i zwalaczali przestepczosc.
Laczyli sie przez cos przypominajacego rozkladany kalkulator, a w siedzibie glownej na jakies austalijskiej fermie...

Na swojej stronie plotek.pl zamiescił ranking 50 niezapomnianych (Polskich) show. Na stronie zamieszone są plusy i minusy proukcji, ciekawostki itp. Mi się nie chciało tego wszystkiego kopiować, skopiowałem tylko listę 50 niezapomnianych :

50 Mam talent!
49 Szkło kontaktowe
48 Król przedmieścia
47 Pokój 107
46...

więcej

Pierwszy raz piszę na zmienionym filmweb =D
Jako, że poprzedni post o najbardziej wnerwiającej postaci z QAF cieszył się popularnością, teraz przenosimy się do Przyjaciół.

Więc jak to leci ?
1. Ross - jest nudny do bólu. Żenujący i po prostu wk*** Ani to romantyczne, ani słodkie, tylko takie kluski bez wyrazu, za...

więcej

Od poniedziałku 7 czerwca rozpocznie się na TVP Kultura pt. Kino mistrzów. Od poniedziałku do piątku będzie emitowany film danego "mistrza kina" o 20.00. Ten tydzień będzie należał do Bergmana, następny do Formana.

cześć, jak w temacie,

szukam serialu, leciał kiedyś wieczorem (po 21, 22 w środe lub czwartek na TVP1)

Pamiętam, że opowiadał on o losach przyjaciół (mężczyzn) gra tam charakterystyczny aktor, bardzo podobny do CLIVE OWENA (ale to nie on). Troche zamotane ale może ktoś wie o który serial mi chodzi?

użytkownik usunięty

Witam około 2 lat temu w wakacje leciał na polsacie serial Rodzina Duke czy jakoś tak bardzo proszę o podanie nazwy tego serialu z góry wielkie dzięki

Czy znacie może takie seriale? Oglądałem już wiele, naprawdę wiele różnych seriali i ciekaw jestem czy istnieje może taki serial w którym przez cały sezon bohaterowie rozwiązują jedno śledztwo. Z góry zaznaczam, że nie interesują mnie tytuły seriali, w których każdy odcinek to nowe dochodzenie. Byłbym z góry wdzięczny...

więcej

Witam!

Od pewnego czasu poszukuję filmu, który widziałem jakieś 4-5 miesięcy temu. Chodzi o film dokumentalny. Film ten nie był typowym filmem, ale jakby kolejno wyświetlanymi slajdami (jeżeli można tak to nazwać). Przedstawiał on sytuację na świecie, popierając wszystko liczbami. że np. w tej chwili gdy to...

Kolejny raz nachodzi mnie , celna, uwaga, ze polskie telewizje są jak wiejska remiza przy wielkomiejskim klubie disco. A jak slysze brednie , ze o to , zaraz, bedziemy mieli cyfrową telewizje, cyfrowe nadawanie to mam na twarzy usmiech zazenowania i pogardy. Najpierw zalatwcie repretuar i nalezyta jakosc wyswietlania a...

więcej

Wiec tak dawno temu kiedy byłem małym dzieckiem istniała całkiem dobra telewizja RTL 7
. Włanie na niej oglądałem pewien film. Opowiał on z tego co pamiętam o pasarzerach samolotu który wleciał w zorze polarną i przeniósł sie do alternatywnej przeszłości w której nie było wogóle ludzi a cały świat porzerały ogromne...

więcej