w latach 90-tych w sobotnie poranki na jedynce leciał program Walt Disney przedstawia,najpierw puszczali bajkę np.Aladyn czy szmergiel a później film telewizyjny w dwóch częściach,pamięta ktoś jakieś tytuły? ja mogę wymienić tylko komputer w trampkach.
Prosze o pomoc. Oglądałam niedawno serial na YT o grupce młodych ludzi którzy lubią sobie zapalić i mają śmieszne sytuacje. serial jest pisany na podstawie wspomnień;) pamiętam jeden odcinek jak sie zjarali i chcieli zrobić impreze, rozwieszali po mieście plakaty z jakimś śmieszym klaunem a potem wyladowali na starym...
więcej
Witam tak jak w temacie poszukuje serialu z dzieciństwa, a oto kilka informacji:
1. najprawdopodobniej pierwsza połowa lat 90
2. TVP1 lub TVP2
3. kojarzy mi sie z sobota ok poludnia :)
4. Jedna ze scen: Ktos kradnie jedzenie z pokoju nauczycielskiego. Jeden z uczniów (chudy, czarne krecone wlosy) przebiera sie za...
Szok...
sezon szósty skończył się "znienacka" w zupełnie niestandardowy sposób. Jakby to był jeden z tych odcinków, dzielonych na dwa :/
Kto oglądał ten wie. Ale czy ktoś wie jakie są szanse na zobaczenie serii siódmej i kiedy?
Kurde, to mój ulubiony serial. W sumie jedyny jaki w ogóle oglądam, czyli ulubiony :-)
Jedynka emitowała serial z przerwami. W drugim odcinku Jake dowiedział się o ciąży Elizabeth, odcinek czwarty dotyczył ślubu, natomiast w 3. mogło coś być o żonie zmarłego detektywa i podjęciu pracy przez siostrę Bianki. Gdyby ktoś był uprzejmy.
Witam.
Pamięta może ktoś z lat 90-tych (raczej końcówka, może początek 2000 roku?) serial o
firmie ubezpieczeniowej. Główni bohaterowie to (chyba) podkochiwający się w sobie
pracownicy tej firmy starający się rozszyfrować klientów, którzy usiłują wyłudzić
odszkodowania. Każdy odcinek to inny przypadek...
Nie...
Po raz kolejny zerkając na ekran tv, pełen smutku nad obecną kondycją polskiej tv, naszła
mnie idea, co by wypunktować te postaci, które swoim "poczuciem humoru" dołują
człowieka na resztę dnia. Chodzi o osoby, które należą do najmniej zabawnych osób
polskiej tv (bez względu na stację), choć w ich własnym...