Raczej to nie jest polska bajka.
Bohaterem jest chłopiec, ktory dostaje zaczarowanego kucyka i dwa piekne czarne konie, ktore potrafia fruwać w powietrzu pomiomo braku skrzydeł, gdyz tez sa zaczarowane. Kucyk caly czas pomaga i towarzyszy w podróży chłopcu. Najbardziej utkwił mi w pamięci końcowy etap bajki gdzie...
W którym odcinku , której serii poznają babkę co świetnie gotuje ale jest nieznośna i chcą ją wywalić tylko cały czas z tym zwlekają bo niemogą sie oprzeć jedzeniu i w połobie odcinka są już całkiem grubi???
Od razu mowie ze nie byl to jakis ambitny serial, ale przypomnial mi sie i nie daje mi spkoju...:)
Opowiadal historie grupki znajomych, ktorzy przebywali na czyms w stylu programu stypendialnego, gdzie uczyli sie surfowac...
Serial roka albo dwa lata temu byl nadawany w wakacje na tvp1 albo tvp2
Z gory dziekuje...
Witam szukam tytułu serialu który dawno temu był w telewizji był to serial z jakimś trochę grubym Azjatą który był w amerykańskiej policji i walczył z przestępcami częściowo był to trochę serial nie do końca na serio czyli trochę komediowy tylko tyle pamiętam mam nadzieje ze ktoś wie o co chodzi
W każdym miejscu piszą inaczej (na stronie TVN dzisiejszy pełny program nie działa, a w skrótowym brak określenia), oczywiście interesuje mnie przypomnienie sobie tej drugiej.
Z ciekawości rano przejrzałem program telewizyjny. Już chciałem stwierdzić, że jak zawsze zresztą, najciekawiej prezentuje się ALE KINO i Canal+ Film, ale potem zobaczyłem co dziś za filmy są na TVP Kultura i muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem. Dziś w programie : "Stalker", "Plac Zbawiciela" i "Sztuka Płakania"....
więcej
Który serial bardziej lubicie? Lost czy Dr House?
Odpowiadajcie, a okaże się który zyska więcej pozytywnych recenzji ;)
Co zawierają listy do prezydenta?
Gospodarka Iranu jest jedną z najszybciej rozwijających się na Bliskim Wschodzie. Według raportów Irańskiej Izby Gospodarczej PKB ciągle rośnie, a inflacja maleje. Wyniki te nie przekładają się jednak na rzeczywistą sytuację w Iranie. Petr Lom, któremu umożliwiono towarzyszenie...
Prosze o pomoc w badaniu wypelnienie ankiety na stronie http://www.ankietka.pl/ankieta/41654/kino-
andrzeja-kondratiuka.html pozdrowka i z gory wielkie dzieki! Olenka
przepraszam za 'spam' ale to dla dobra nauki ;-|)