Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Czy tylko u mnie gdy włączam kanał, gdzie normalnie znajdował się Polsat, ukazuje się telewizja RiT? Dziwne zjawisko ^^

Kilka lat temu oglądałem dobry film ale nie pamiętam tytułu.Może ktoś mi pomoże?
Pewiem amerykanin z półnycy lub wschodniego wybrzeza przejeżdza przez południe ameryki w pwnym małym niezbyt przyjaznym miasteczku psuje mu sie samochód...oddaje więc go do obleśnego mechanika....pada tam takie zdanie z ust naszego...

Była to bajka, która leciała w tv, gdzieś na początku lat 90-tych. Pamiętam, że był na pewno chłopak i dziewczyna. Mieli oni bodajże pluszowego misia, czy smoka, który był na klucz. I jak się włożyło klucz do misia, to on ożywiał. Był chyba niebieski czy fioletowy. Pamiętam też, że były chyba złe stwory z innego...

czy ktos pamieta, jak nazywa sie serial chyba austalijski dla mlodziezy... nastolatkowie ze wszyskich panstw swiata byli zrzeszenie w takiej globalnej sieci komputerowej i zwalaczali przestepczosc.
Laczyli sie przez cos przypominajacego rozkladany kalkulator, a w siedzibie glownej na jakies austalijskiej fermie...

Na swojej stronie plotek.pl zamiescił ranking 50 niezapomnianych (Polskich) show. Na stronie zamieszone są plusy i minusy proukcji, ciekawostki itp. Mi się nie chciało tego wszystkiego kopiować, skopiowałem tylko listę 50 niezapomnianych :

50 Mam talent!
49 Szkło kontaktowe
48 Król przedmieścia
47 Pokój 107
46...

więcej

Pierwszy raz piszę na zmienionym filmweb =D
Jako, że poprzedni post o najbardziej wnerwiającej postaci z QAF cieszył się popularnością, teraz przenosimy się do Przyjaciół.

Więc jak to leci ?
1. Ross - jest nudny do bólu. Żenujący i po prostu wk*** Ani to romantyczne, ani słodkie, tylko takie kluski bez wyrazu, za...

więcej

Od poniedziałku 7 czerwca rozpocznie się na TVP Kultura pt. Kino mistrzów. Od poniedziałku do piątku będzie emitowany film danego "mistrza kina" o 20.00. Ten tydzień będzie należał do Bergmana, następny do Formana.

cześć, jak w temacie,

szukam serialu, leciał kiedyś wieczorem (po 21, 22 w środe lub czwartek na TVP1)

Pamiętam, że opowiadał on o losach przyjaciół (mężczyzn) gra tam charakterystyczny aktor, bardzo podobny do CLIVE OWENA (ale to nie on). Troche zamotane ale może ktoś wie o który serial mi chodzi?

użytkownik usunięty

Witam około 2 lat temu w wakacje leciał na polsacie serial Rodzina Duke czy jakoś tak bardzo proszę o podanie nazwy tego serialu z góry wielkie dzięki

Czy znacie może takie seriale? Oglądałem już wiele, naprawdę wiele różnych seriali i ciekaw jestem czy istnieje może taki serial w którym przez cały sezon bohaterowie rozwiązują jedno śledztwo. Z góry zaznaczam, że nie interesują mnie tytuły seriali, w których każdy odcinek to nowe dochodzenie. Byłbym z góry wdzięczny...

więcej