Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeśli oglądasz seriale (zwłaszcza te obyczajowe ;-)) i masz chwilę wolnego czasu serdecznie zapraszam do udziału w anonimowej ankiecie dotyczącej oglądania seriali w kontekście naszych relacji społecznych.
Udział w ankiecie jest całkowicie anonimowy, a jej wyniki będą wykorzystane jedynie w pracy...

chciał bym sobie go nagrać ale co mi jest potrzebne,

Wasza ulubiona telenowela?

Mi jest przykro, ze jedna z ostatnich stacji muzycznych robi takie "gowno". Był to naprawde swietny kanał gdzie można było posłuchac i klasyków jak i piosenek współczesnych. Teraz tak to zepsuli.

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dwa-nowe-kanaly-od-mtv-zmiany-w-vh-1

Dostałem cynk, że około 20:00 na TVP INFO wystąpi ktoś bardzo inteligentny.
Nie przegapcie tego!

20 minutowe specjalnie pogłaśniane reklamy na tvn-ie czy Tvp i ksiądz z plebani próbujący wyłudzić od was SMS?

Witam! Oglądałem dawno temu bo jakieś 13 lat film w którym pierwsza scena rozgrywała się na księżycu. Astronauci meldowali coś na ziemię po czym zauważyli że są obserwowani przez obcych. Mialem wtedy 7 lat i niewiele z tego pamiętam. Może ktoś wie o jaki film chodzi? Czy znacie jakieś filmy o najeździe kosmitów? Ale...

więcej

Mam pytanie. Kojarzy ktoś może bajkę o zespole kotów-detektywów, to był taki serial, a na początku zawsze dawali piosenkę "Wake me up before you go go". Dzięki za pomoc:)

W XX w. więcej osób zmarło z powodu chorób zakaźnych, niż w wyniku działań wojennych prowadzonych na całym globie. Mimo postępów w zwalczaniu zarażeń lekarze ostrzegają, że cały czas wisi nad nami groźba światowej epidemii. Tyle wystarczy, by uznać wirusy za największych zabójców w dziejach ludzkości.

W ramach cyklu...

więcej

Witam, mam problem... Oglądałem kiedyś film o kosmitach, którzy żyli między ludźmi ukryci pod postacią ludzką i byli także ludzie, którzy potrafili ich odróżnić od otoczenia dzięki okularom z pewnego rodzaju filtrem... Forum już jako tako przejrzałem ale nie znalazłem nic co mogłoby być chociaż trochę podobne do tego...

więcej