Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
może ktoś będzie pamiętał tytuł poniżej opisanej bajki...
Fabuła dotyczyła pomarańczowego miśka z jakieś dżungli (buszu) złapanego tam przez ludzi...z tego co pamiętam ucieka on i poznaje lisice z którą się zaprzyjaźnia (czy zakochuje jak kto woli)...po jakichś perturbacjach w końcowej scenie odjeżdżają...

Witam!
Od dwóch dni niewiadomo czemu chodzi za mną wspomnienie pewnej bajki z
dzieciństwa. Kompletnie nie pamiętam tytułu i na jakiej stacji leciała,
także zwracam się do Was o pomoc. Z tego co pamiętam o tej bajce, nie mogę
nic złożyć do kupy. Jedyne co kojarzę, to niesamowity klimat, taki nawet...

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=xz6YPSsfSVI

Jak wam się podoba akcja promocyjna woj. Śląskiego w tv??
Jak dla mnie zupełnie bez polotu, a ten niezrozumieały tekst nt. Jury i "prawdziwy underground" na tle kopalni w Zabrzu powodują, że robi mi się niedobrze.

Niestety bardzo malo moge przytoczyc szczegolow, jednak jesli ktos kojarzy
cokolwiek prosze o odpowiedz!
Serial lecial w polowie lat 90tych, najprawdoppodobniej na Polsacie w
godzinach obiadowych, produkcja zagraniczna, byc moze australijska.
Glowny bohater chlopiec ktory podrozowal w czasie, jedno zycie...

Witam. Kręce film o młodzieży, która zajmuje się przestępczością. Czy mieliście kiedyś jakieś starcie z takimi ludźmy? Czy macie jakieś pomysły na ich wykroczenia?

Z góry dzięki za każdą odpowiedź :)

Witam,szukam tytułu filmu który leciał dawno temu w tv i zdaje mi się że był 2 lub 3 odcinkowy.Bohaterką jest młoda kobieta która na własną rękę prowadzi dochodzenie w sprawie śmierci swojej matki która rzekomo zatonęła.Akcja filmu rozgrywa się w jakiejś nadmorskiej miejscowości.

WITAM, JEST TO SERIAL KOMEDIOWY, W KTÓRYM GŁÓWNĄ ROLĘ GRA KOLEŚ Z NARZECZONĄ. OTÓŻ TEN KOLEŚ MA STRASZNEGO PECHA I CAŁY CZAS PRÓBUJE UDOWODNIĆ, ŻE COŚ MU SIĘ UDA ZROBIĆ I NIESTETY WTEDY MU SIĘ PRZYTRAFIAJĄ BARDZO ŚMIESZNE RZECZY. PODCZAS TRWANIA SERIALU PARA PRZEPROWADZA SIĘ NA JAKIŚ CZAS DO RODZICÓW DZIEWCZYNY I W...

http://c2.api.ning.com/files/JbnLqLBUaXk0lglTP-uImIPID5Jvo2vK*lJH0tvFizMVLqPvvXT 6*RnyPdYcyGyDiG8e*UWGRmWzAfHfAwM5T*wLx12EaRCJ/jesusdude.jpg

Witam jestem prawie pewien, że widziałem to w jakimś filmie może ktoś mi pomoże? Będę wdzięczny ;)

Poszukuję tytułu serialu, którego tematyką są policjanci, prawdopodobnie nowojorscy, ale tego nie jestem pewien. Otóż serial opowiada o ich niebezpiecznej pracy i nietypowych sytuacjach w których muszą interweniować. Serial leciał dość dawno temu w TV. W jednej ze scen para kochała się na wysokiej, stalowej...

Serial emitowany już jakiś czas temu, jakieś 7/8 lat temu, na tv4 bądź polsacie.
Troche przypomina LOST, grupka ludzi była na jakiejś wyspie i pamiętam, że układali się z tubylcami.
Wiem, mało szczegółów, ale więcej nie pamiętam. Już długo go szukam, ale dalej nie mogę przypomnieć sobie tytułu :/

Z góry dzięki za...

więcej