Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Po raz kolejny zerkając na ekran tv, pełen smutku nad obecną kondycją polskiej tv, naszła
mnie idea, co by wypunktować te postaci, które swoim "poczuciem humoru" dołują
człowieka na resztę dnia. Chodzi o osoby, które należą do najmniej zabawnych osób
polskiej tv (bez względu na stację), choć w ich własnym...

wielka prośba o polecenie jakiegoś:)
Pozdrawiam i z góry dziękuje :)

Cześć
Mam takie pytanie, w 1 sezonie znaleziono kości pewnego chłopaka, jego kości zostały
wykorzystane aby zrobić dowcip turystom.Znaleziono jego mordercę ale nie wyjaśniono kto
to jest. Może ktoś wie czy wyjaśniono tą zagadkę? A jeśli tak to proszę podać mi sezon i
numer odcinka.

Raczej to nie jest polska bajka.
Bohaterem jest chłopiec, ktory dostaje zaczarowanego kucyka i dwa piekne czarne konie, ktore potrafia fruwać w powietrzu pomiomo braku skrzydeł, gdyz tez sa zaczarowane. Kucyk caly czas pomaga i towarzyszy w podróży chłopcu. Najbardziej utkwił mi w pamięci końcowy etap bajki gdzie...

W którym odcinku , której serii poznają babkę co świetnie gotuje ale jest nieznośna i chcą ją wywalić tylko cały czas z tym zwlekają bo niemogą sie oprzeć jedzeniu i w połobie odcinka są już całkiem grubi???

Od razu mowie ze nie byl to jakis ambitny serial, ale przypomnial mi sie i nie daje mi spkoju...:)
Opowiadal historie grupki znajomych, ktorzy przebywali na czyms w stylu programu stypendialnego, gdzie uczyli sie surfowac...
Serial roka albo dwa lata temu byl nadawany w wakacje na tvp1 albo tvp2

Z gory dziekuje...

więcej

Witam szukam tytułu serialu który dawno temu był w telewizji był to serial z jakimś trochę grubym Azjatą który był w amerykańskiej policji i walczył z przestępcami częściowo był to trochę serial nie do końca na serio czyli trochę komediowy tylko tyle pamiętam mam nadzieje ze ktoś wie o co chodzi

W każdym miejscu piszą inaczej (na stronie TVN dzisiejszy pełny program nie działa, a w skrótowym brak określenia), oczywiście interesuje mnie przypomnienie sobie tej drugiej.

Z ciekawości rano przejrzałem program telewizyjny. Już chciałem stwierdzić, że jak zawsze zresztą, najciekawiej prezentuje się ALE KINO i Canal+ Film, ale potem zobaczyłem co dziś za filmy są na TVP Kultura i muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem. Dziś w programie : "Stalker", "Plac Zbawiciela" i "Sztuka Płakania"....

więcej

Który serial bardziej lubicie? Lost czy Dr House?
Odpowiadajcie, a okaże się który zyska więcej pozytywnych recenzji ;)