Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam go coś około 2002 roku, było tam rodzeństwo - brat oraz siostra, która była sparaliżowana i jeździła na wózku. Mogli się oni cofać w czasie i przybierali wtedy ciała różnych postaci historycznych, bynajmniej inni ich tak tam widzieli, zawsze jedno z nich tam lądowało i do każdej historii był charakterystyczny...

więcej

Oglądałem kiedyś amerykański sitcom

Traktował o kilku rodzinach mieszkających po sąsiedzku chyba w jakimś bloku , nie jestem pewien.

Jedna z rodzin była bardzo religijna, druga nie bardzo. Była chyba jeszcze jedna rodzina.

Pamiętam jeden odcinek kiedy właśnie ojciec z tej niereligijnej rodziny poszedł do...

Od kilku dni poszukuję nazwy serialu, który leciał gdzieś w 2004-5 roku bodajże na TVP gdzieś wieczorem ok. 22:00. Fabuła serialu opowiada o studentach, głównymi bohaterami jest prawdopodobnie chłopak i dziewczyna (lub rodzeństwo). Chłopak pracuje w warsztacie samochodowym. Jest też motyw z kajakami, wątek z...

Zamiast wiecznie powtarzać te same filmy w TV mogliby puścić coś nowego czego jeszcze nie było. Wkurzające jest jak co chwila leci "Nigdy w życiu" raz na TVN za chwile na TVN7... już nie mają czegoś lepszego?!
Przychodzi ten piątek, człowiek chciałby obejrzeć dobry film w TV a tu nic nie ma.Może raz na miesiąc się...

więcej

szukam takiego filmu, widzialem go kilka lat temu i pamietam tylko jedna scene. generalnie film jest o kobiecie (azjatka) ktora jest zabojczynia/morderca albo sie po prostu msci. scena: biuro wysokie w wiezowcu, generalnie skapa sceneria, biurko, za ktorym siedzi jakis prezes (azjata) i wchodzi ta kobieta. chyba sie...

więcej

Witam, dawno temu oglądałem pewien film w telewizji, prawdopodobnie na RTL7, opowiadał on o kilku sąsiadach, którzy postanowili włamać się do domu pewnej rodziny, gdyż wydawali im się dziwni. Podczas nieobecności tej rodziny weszli do ich domu gdzie znaleźli w piecu ludzkie kości i w tym momencie rodzinka powróciła do...

więcej

Jakiś czas temu oglądałam program, w którym fryzjerzy ze sobą konkurowali. Generalnie mieli określony czas i tematykę. Były 2 etapy. Najpierw pojedynkowało się dwóch mało znanych fryzjerów. Ten, który z nich wygrał przechodził dalej i 'walczył' z mistrzem. W pierwszym etapie wygranych wybierała publiczność, później zaś...

więcej

Witam

jak w temacie,szukam filmów ze sceną w kinie samochodowym,lub alternatywnie z jakąś parką na wzgórzu a w tle widok na miasto.Od razu przychodzi mi na mysl kino amerykańskie "Grease" czy też "Buntownik bez powodu".Ale te scenki znam i nie spełniają kryteriów.Potrzebna mi scenka około 8-10 sekundowa z w miarę...

więcej

Bardzo zależy mi na serialu "Wyrok", leci teraz co czwartek o 22:00 na TVN7, dziś był 1 odcinek. Jakby co proszę o kontakt.

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/polacy_w_filmie_solidarni_2010_to_byl_zamach_ zabito_135939.html