Poszukuje nazwy serialu, który kiedyś leciał na tvp1 albo na tvp2.Wiem na pewno, że był to serial dla dzieci, taki familijny. Z fabuły pamiętam niewiele. Głównym wątkiem było to, że jakaś rodzina cofnęła się w czasie do prehistorii oraz ze prawdopodobnie mieli dom na drzewie. Pamiętam też aktorke o czarnych kręconych...
więcej
Witam.
Kiedyś,prawdopodobnie na tym samym programie, na którym leciało czy boisz się ciemności leciał tez bardzo fajny serial. Nie pamiętam ani tytułu, ani aktorów, pamiętam tylko niektóre urywki z niego:
Była taka grupka ludzi, jakby dziennikarze i zajmowali się rozwiązywaniem zjawisk paranormalnych dla gazety...
taki serialik z lat 90', produkcja chyba australijska albo NW? (coż z akcentem ang.) Była sobie rodzinką z dziećmi i chyba adoptowali dwójke po zmarłym szwagrze (razem było 4, 2 chł i 2 dz.) mieli papuge i dzieci ciągle wymykały sie na jakąś wyspe, jakieś ruiny tajemnica itp.
Nawet nie pamiętam kanału :/
Ktoś zna...
zauważyłam, że większość ludzi bardzo lubi takie seriale jak np. Beverly Hills 90210, Zagubieni itd., których wręcz nie cierpię
Lubię:
Mała Brytania
Z archiwum X
Jaś Fasola
Gotowe na wszystko
Zwariowany świat Malcolma
On, ona i dzieciaki
Co ludzie powiedzą
Plotkara
Simpsonowie
Nie lubię:
Beverly...
Już w najbliższą sobotę 1 maja na antenie Planete wyemitowany zostanie film dokumentalny o pierwszej damie kina francuskiego.
"Juliette Binoche. Prosto w oczy" to jedyna w swoim rodzaju możliwość na poznanie prywatnej strony wspaniałej aktorki. Niewiele osób wie, że Juliette Binoche ma polskie...
Witam, kiedyś oglądałem pewien film ale nie cały. Bardzo mi się podobał ale nie znam tytułu i nie mogę znaleźć. Fabuła (mniej więcej): Film o policjancie który jara blanty, taki dobry zły glina, odchodzi z policji chce wstąpić chyba do FBI. Jest weteranem wojny chyba w zatoce perskiej. Razem z kumplami: murzynem i...
Oglądam obecnie dwa seriale: Dr Hausa i Supernatural. Nie mogę się już doczekać nowych odc więc w między czasie chciała bym oglądać nowy serial możecie mi coś polecić??
P.S. Próbowałam pamiętniki wampirów ale nie przypadły mi do gustu...
Gotowe na wszystko znudziły mi się a seks w wielkim mieście-oglądałam...
Chodzi o ta reklame z tymi laskami i kolesiem ktory jak otwiera ksiazke rozpina bluzke tej dziewczynie :)
Bardzo proszę o pomoc !!!!!