Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=xz6YPSsfSVI

Jak wam się podoba akcja promocyjna woj. Śląskiego w tv??
Jak dla mnie zupełnie bez polotu, a ten niezrozumieały tekst nt. Jury i "prawdziwy underground" na tle kopalni w Zabrzu powodują, że robi mi się niedobrze.

Niestety bardzo malo moge przytoczyc szczegolow, jednak jesli ktos kojarzy
cokolwiek prosze o odpowiedz!
Serial lecial w polowie lat 90tych, najprawdoppodobniej na Polsacie w
godzinach obiadowych, produkcja zagraniczna, byc moze australijska.
Glowny bohater chlopiec ktory podrozowal w czasie, jedno zycie...

Witam. Kręce film o młodzieży, która zajmuje się przestępczością. Czy mieliście kiedyś jakieś starcie z takimi ludźmy? Czy macie jakieś pomysły na ich wykroczenia?

Z góry dzięki za każdą odpowiedź :)

Witam,szukam tytułu filmu który leciał dawno temu w tv i zdaje mi się że był 2 lub 3 odcinkowy.Bohaterką jest młoda kobieta która na własną rękę prowadzi dochodzenie w sprawie śmierci swojej matki która rzekomo zatonęła.Akcja filmu rozgrywa się w jakiejś nadmorskiej miejscowości.

WITAM, JEST TO SERIAL KOMEDIOWY, W KTÓRYM GŁÓWNĄ ROLĘ GRA KOLEŚ Z NARZECZONĄ. OTÓŻ TEN KOLEŚ MA STRASZNEGO PECHA I CAŁY CZAS PRÓBUJE UDOWODNIĆ, ŻE COŚ MU SIĘ UDA ZROBIĆ I NIESTETY WTEDY MU SIĘ PRZYTRAFIAJĄ BARDZO ŚMIESZNE RZECZY. PODCZAS TRWANIA SERIALU PARA PRZEPROWADZA SIĘ NA JAKIŚ CZAS DO RODZICÓW DZIEWCZYNY I W...

http://c2.api.ning.com/files/JbnLqLBUaXk0lglTP-uImIPID5Jvo2vK*lJH0tvFizMVLqPvvXT 6*RnyPdYcyGyDiG8e*UWGRmWzAfHfAwM5T*wLx12EaRCJ/jesusdude.jpg

Witam jestem prawie pewien, że widziałem to w jakimś filmie może ktoś mi pomoże? Będę wdzięczny ;)

Poszukuję tytułu serialu, którego tematyką są policjanci, prawdopodobnie nowojorscy, ale tego nie jestem pewien. Otóż serial opowiada o ich niebezpiecznej pracy i nietypowych sytuacjach w których muszą interweniować. Serial leciał dość dawno temu w TV. W jednej ze scen para kochała się na wysokiej, stalowej...

Serial emitowany już jakiś czas temu, jakieś 7/8 lat temu, na tv4 bądź polsacie.
Troche przypomina LOST, grupka ludzi była na jakiejś wyspie i pamiętam, że układali się z tubylcami.
Wiem, mało szczegółów, ale więcej nie pamiętam. Już długo go szukam, ale dalej nie mogę przypomnieć sobie tytułu :/

Z góry dzięki za...

więcej

Poszukuje nazwy serialu, który kiedyś leciał na tvp1 albo na tvp2.Wiem na pewno, że był to serial dla dzieci, taki familijny. Z fabuły pamiętam niewiele. Głównym wątkiem było to, że jakaś rodzina cofnęła się w czasie do prehistorii oraz ze prawdopodobnie mieli dom na drzewie. Pamiętam też aktorke o czarnych kręconych...

więcej

Witam.
Kiedyś,prawdopodobnie na tym samym programie, na którym leciało czy boisz się ciemności leciał tez bardzo fajny serial. Nie pamiętam ani tytułu, ani aktorów, pamiętam tylko niektóre urywki z niego:
Była taka grupka ludzi, jakby dziennikarze i zajmowali się rozwiązywaniem zjawisk paranormalnych dla gazety...