Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Chciala bym się spytać czy moze znacie jakies seriale o wampirach ?? Oprocz Pamietniki wampirow , Czysta krew... Bede wdzieczna za odpowiedzi xD

Witam, poszukuję serialu "Daria" do obejrzenia w sieci z polskimi napisami bądź lektorem, obojętnie. Zna ktoś może jakąś stronę na której jest to możliwe?

Cześć oglądałem kiedyś fajny film lecz nie znam niestety tytułu był to film o kumplach nie wiem dokładnie ilu sześciu , czterech nie wiem dokładnie jechali oni na gale boksu i zepsuł się im samochud był to taki jakby bus . Byli oni światkami morderstwa (znalezli poszczelonego człowieka) . Puzniej uciekali przed...

Witam serdecznie.

Poszukuję serialu z tego roku chyba. Szukałam na filmewbie tego serialu przeszukując rok 2009 i 2010. Niestety nie znalazłam go albo go przeoczyłam. Pamiętam plakat: facet w helikopterze a w tle chyba ciężarówka płonąca. Wydaje się mi, że to jakich serial medyczny. Tytul tego serialu to...

więcej

Witam!

Może ktoś będzie pamiętał.

W latach 80-tych(pierwsza połowa) w czwartki był puszczany serial kryminalny, prawdopodobnie produkcji francuskiej lub belgijskiej.
Fabuła tego serialu :
W trakcie lotu samolotu kilku miejscowych bogaczy, raczy się alkoholem i w trakcie przelotu nad centrum miast wyrzucają...

więcej

Witam !!poszukuje filmu ktory ogladalam dawno temu. Fabula opowiada o relaji dwoch kobiet, chyba siostr, z czego jedna ulegla wypadowi i jest przykuta do lozka, a ta druga sie nia opiekuje.Dziwna to jest opieka gdyz opiekunka zneca sie psychicznie nad chora, jedna ze scen ktora szczegolnie utkwila mi w pamieci jest ta...

więcej

Isabelle Huppert, wspaniała francuska aktorka filmowa i teatralna, będzie bohaterką dokumentu, który Planete wyemituje już w najbliższą sobotę o 20.45.

Poznaj sylwetkę silnej kobiety, która nie bała się żadnej, nawet najbardziej kontrowersyjnej roli i na zawsze zapisała się w historii kina francuskiego i...

Hej.. CO to za film ????????????????
KAtastrofa w samolocie !! ogon samolotu odpada... inżynier i mały chłpoiec ratują samolot !!!! Błagam pomóżcie :)

Ciekawe, kiedy wrócą na antenę TVN.

;)

Witam ;)
szukam pewnej bajki, którą oglądałam w dzieciństwie ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu . wiele też niestety z niej rzeczowego nie pamiętam chociaż to coś było o takiej gługonogiej żabie , niesfornej wprawdzie. pamiętam taki moment gdy rozchyla liście i inne żaby maja 'imprezke' , no ta żaba miała w wodzie...

więcej