Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

taki serialik z lat 90', produkcja chyba australijska albo NW? (coż z akcentem ang.) Była sobie rodzinką z dziećmi i chyba adoptowali dwójke po zmarłym szwagrze (razem było 4, 2 chł i 2 dz.) mieli papuge i dzieci ciągle wymykały sie na jakąś wyspe, jakieś ruiny tajemnica itp.
Nawet nie pamiętam kanału :/

Ktoś zna...

więcej

zauważyłam, że większość ludzi bardzo lubi takie seriale jak np. Beverly Hills 90210, Zagubieni itd., których wręcz nie cierpię

Lubię:

Mała Brytania
Z archiwum X
Jaś Fasola
Gotowe na wszystko
Zwariowany świat Malcolma
On, ona i dzieciaki
Co ludzie powiedzą
Plotkara
Simpsonowie

Nie lubię:

Beverly...

Już w najbliższą sobotę 1 maja na antenie Planete wyemitowany zostanie film dokumentalny o pierwszej damie kina francuskiego.

"Juliette Binoche. Prosto w oczy" to jedyna w swoim rodzaju możliwość na poznanie prywatnej strony wspaniałej aktorki. Niewiele osób wie, że Juliette Binoche ma polskie...

Czy wie ktoś czy w kolejnych tygodniach będą emitować kolejne części ?

Witam, kiedyś oglądałem pewien film ale nie cały. Bardzo mi się podobał ale nie znam tytułu i nie mogę znaleźć. Fabuła (mniej więcej): Film o policjancie który jara blanty, taki dobry zły glina, odchodzi z policji chce wstąpić chyba do FBI. Jest weteranem wojny chyba w zatoce perskiej. Razem z kumplami: murzynem i...

Oglądam obecnie dwa seriale: Dr Hausa i Supernatural. Nie mogę się już doczekać nowych odc więc w między czasie chciała bym oglądać nowy serial możecie mi coś polecić??

P.S. Próbowałam pamiętniki wampirów ale nie przypadły mi do gustu...
Gotowe na wszystko znudziły mi się a seks w wielkim mieście-oglądałam...

Chodzi o ta reklame z tymi laskami i kolesiem ktory jak otwiera ksiazke rozpina bluzke tej dziewczynie :)
Bardzo proszę o pomoc !!!!!

czy utożsamiasz się z jakimś bohaterem serialu?jeśli tak to z którym bohaterem?
mam na myśli bohaterów następujących seriali :
1 skazany na śmierc
2 dexter
3 californication
4 trawka
5 dr house

użytkownik usunięty

Chciala bym się spytać czy moze znacie jakies seriale o wampirach ?? Oprocz Pamietniki wampirow , Czysta krew... Bede wdzieczna za odpowiedzi xD

Witam, poszukuję serialu "Daria" do obejrzenia w sieci z polskimi napisami bądź lektorem, obojętnie. Zna ktoś może jakąś stronę na której jest to możliwe?