Witam wszystkich,
Poszukuje tytulow filmow anime, z poczatku lat 90-tych, badz konca 80-tych. niestety mam jedynie bardzo zdawkowe informacje na temat obu, i uwaga: to moze byc ten sam film, a nie dwa rozne. byc moze jakis fan/fanka beda znali tytul.
o to co o nich/nim wiem:
- z jednego "swiata" do drugiego...
Witam, poszukuję tytułu serialu z lat 80/90.
wiadomo mi o nim niewiele, a to co wiem:
- serial kreci sie wokol przemytu/kradziezy/sprzedazy uranu lub innej substancji radioaktywnej
- jedna ze scen ostatniego odcinka: mezczyzna przemawia z mownicy na sali pelnej ludzi, mowi cos o uranie, po czym wyjmuje dwa...
Dziś tvn robi sobie jaja z widzów. Nie dość że dwa razy puszcza Legalną blondynkę 2 (21.00 i 1.00) to jeszcze powtarza film ze wczoraj czyli mega gniot: Atak pająków o 23.00. W ogóle stacje tak jak wczoraj, sie nie popisały i tylko ramówka tvp2 wygląda interesująco.
Czy spotkał się ktoś z tym serialem?
http://www.filmweb.pl/f558686/%C5%BBo%C5%82nierze+wykl%C4%99ci,2008
Szukam jakichś ciekawych filmów z wątkiem bukmacherskim (obstawianiem zdarzeń sportowych) typu "Przekręt" ze Stathamem...
Chętnie bym coś takiego obejrzał, bo mają takie filmy fajny klimat podziemia ;p
Jak ktoś oglądał takie filmy to prosił bym o tytuły ;)
Już od jakiegoś czasu poszukuję tytułu pewnego anime. Emitowane było jakieś... 10 lat temu na kanale Fox Kids albo Junior. Oczywiście wtedy, nie było to dla mnie anime, ale zwykła bajka ;) Opowiadało o małej dziewczynce (z jej wyglądu pamiętam tylko blond włosy), która mieszkała w pięknym dworze. Mogę się mylić, ale...
więcejWitam. Szukam tego serialu już od wielu dni i miesięcy, i za nic nie mogę go znaleźć. Więc proszę was o pomoc, drodzy forumowicze. Jesteście moją jedyną szansą. Na początku może opowiem nieco fabuły z tego co pamiętam, ponieważ dawno temu to oglądałem, i mało co pamiętam, ale myślę że powinno...
Zapraszamy serdecznie wszystkich miłośników dobrego filmu dokumentalnego na „Wyobcowani. Cudzoziemcy w Tokio”.
Jest to poruszający niemiecko-japoński dokument o samotności w japońskiej stolicy. Kilkoro bohaterów przedstawiło w nim swoje codzienne życie w wielobarwnej japońskiej społeczności, w której nieufność...