W tym temacie wypisujcie, który sezon z wszystkich seriali najbardziej wam przypadł do gustu. Nie chodzi o cały serial tylko o jeden sezon.
Moim zdaniem najlepszym sezonem jaki do tej pory było mi dane zobaczyć jest pierwszy sezon serialu Lost.
Nie no u mnie bez apelacyjnie...:D
Ed Edd i Eddy
Dom dla zmyslonych przyjaciol Pani Foster
Johny Bravo
A u was???
Jakie was najbardziej wkurzają, a jakie uważacie za arcymistrzostwo
Nie lubię reklam pokroju sosy i zupki w proszku...w ogóle nie lubię reklam, bo wybijają z rytmu, ale może Wy uważacie inaczej :-D Pozdrówki!
moje to:
MacGyver
Nieustraszony
Airwolf (drugi serial)
Viper (sezony 2-5) - te z McCaffrey'em nie bardzo przypadly mi do gustu
Ekstradycja
Moim zdaniem drugi najlepszy program Discovery, zaraz za Ultimate Survival. Ciekawy i wciagajacy, nawet moja matka go oglada :D Czlowiek az chce po programie isc do studia i sie wydziarać...
Fajne jest to, ze ten program nie pokazuje ludzi, ktorzy chca sobie zrobic tatuaz, jako lysych bandytow/przestepcow, wyrzutkow...
Od czasu do czasu lubie obejrzeć sobie jakiś kabaret. Można się nieźle uśmiać. Czasami obejrze sobie jakiś który już oglądałem i śmieje się jeszcze bardziej niż wcześniej.
Mam do was pytanie. Jak sądzicie który z Kabaretów Polskich jest Najlepszy?????
Ja sądzę że najlepszy jest "Ani Mru Mru" ci dwaj goscie są The...
klasyki :
Las Vegas Parano, wszystkie części Nagiej Broni, Ace Ventura, oraz komedie Monty Pythona i Stanisława Barei :)
nowsze :
Wieczór Kawalerski 2, Rocker, Agenci bardzo specjalni, Sexpedycja, Zabawy z piłką, Choć goni nas czas :) obejrzenie tych komedii na pewno nie będzie dla Państwa stratą czasu!