Czy ktoś ma jakieś informacje na temat tego czy jutro ramówka będzie przebiegać zgodnie z wcześniej ustalonym programem i czy wszystkie filmy które miały być dzisiaj emitowane 'przepadły' ?
Rysopis: Serial o rodzinie (rodzice+ chyba 2 dzieci), która na skutek pęknięcia ziemi trafia do miejsca w którym nadal żyją dinozaury.
Ostatnio widziany: Lata 95-2005, prawdopodobnie któryś z kanałów TVP.
Ktokolwiek pamięta, ktokolwiek wie?
Witam , poszukuję pewnego serialu produkcji prawdopodobnie USA
o grupie ludzi (najemników) wykonywającej różne zadania.
Pamiętam jeden z odcinków , ekipa ratowała jakieś lasy deszczowe przed
wykarczowaniem. Mieli taki duży samolot transportowy. Serial leciał chyba
na polsacie albo na którymś z TVP dobre 15 lat...
wiem że reżyserem jest Janusz Zaorski, ale żaden z wymienionych w filmografii mi nie podchodzi. ktoś wie? jest teraz, w tym momencie
Dziś miałem przyjemnośc obejrzeć program telewizyjny sprzed 12 lat... Oglądając nasuwała mi sie tylko jedna myśl - co się stało z dzisiejszą telewizją?
RTL 7 - czy boisz sie ciemności, Dragon Ball, Conan - seriale po których pozostał tylko sentyment. Dzis telewizja ta, z TVN'em na czele, karmi nas coraz to...
witam
probuje sobie przypomniec tytul takiego serialu o ufo.lecial kiedys na polsacie jakies 7-8 lat temu.historia byla o agencie fbi ktory badal chyba wydarzenia w roswell a wszytko dzialo sie na poczatku lat 50 jesli dobrze pamietam.bede wdzieczny za jakies wskazowki.
Mam wielką prośbę :) A mianowicie:
Chciałam znaleźć pewnien serial który oglądałam będąc dzieckiem ale niestety nie pamietam tytułu. Pamietam tylko że na początku jak sie zaczynał to był gościu na koniu w mundurze (kapelusz z rondem, czerwona "marynarka" i ciemne spodnie) taki hmm.. jaki strażnik czy coś w tym stylu.....
Ostatnio oglądnąłem The Office (ten amerykański) i szukam czegoś z podobnym
poczuciem humoru. Nie śmieszą mnie za bardzo "Przyjaciele" i seriale typu
np. "On, ona i dzieciaki". Proszę o podpowiedź :)
Nie pamiętam całego, ale był niezły.
Pod koniec filmu jest takie coś:
Trzymają faceta w szpitalu (może dom wariatów) i dają mu codziennie jakieś
pigułki. Potem on chyba uciekł. Podczas sprzątania sali, w której siedział
odsuwają szafę (albo łóżko) i ukazuje się portret jakiejś kobiety zrobiony
właśnie z...