Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

temu ,jakies 4 lata temu wlasnie na tvp 1 albo tvp2 ten film byl o kobiecie ktora wiodla niby normalne zycie ,potem poznala kogos i wyszla za niego za mąż, no i potem cos jej odbilo zaczela odkurzac w nocy ,kłaść do szafy mokre ubrania,slabo juz pamietam ale bylo cos ze zatrula sniadanie sasiadom,postrzeliła paru...

Proszę o pomoc w ustaleniu sezonu i odcinka "The X Files" w którym pewien pracodawca(wyglądający jak "wielki owad",lecz prawdziwe jego oblicze dostrzega tylko jeden z pracowników)zabija ludzi?

Czy ktoś pamięta ten serial dla dzieci i młodzieży? Na jakim kanale można go było oglądać i w którym roku to emitowali. Pytam bo jakoś mi ci bohaterzy chodzą po głowie i nie wiem czy to oglądałam rzeczywiście czy to urojenia ;)

Witam ! Szukam serialu który widziałem jako chłopiec . Leciał w latach 90 na tvp1 albo tvp2 ( mogę się mylić ) . Fabuła była podobna do LOST-ów troszkę . Rzecz działa się na wyspie na której w jakiś dziwny sposób znalazła się grupa ludzi , jeśli dobrze pamiętam zostawił ich tam jakiś szalony naukowiec czy ktoś taki ....

więcej

W latach 90' na Polsacie leciał serial o chłopaku (niestety nie pamiętam jego imienia), który w wyniku wypadku zapadł w śpiączkę. Akcja filmu toczyła się nie tylko w śiewecie realnym, w którym pokazywano perypetie przyjaciół oraz matki bohatera, próbujących przywrócić go do zdrowia, ale również w jego podświadomości....

więcej

Pare lat temu, na polsacie leciał pewien serial. Co tydzień we czwartki. Zaczynał się klimatyczną melodią. Pamiętam, że główną rolę odgrywała w tym serialu bogata rodzina.Z tej właśnie rodziny była główna aktorka, pewna nastolatka. Ona właśnie, i jej chłopak (chyba informatyk) próbowali odkryc prawde rodziny tej...

...leciał w TV jak bylem mały mam tylko przebłyski, że postaci w tym filmie z łokci wyrastały jakieś ostrza albo rogi czy coś w tym stylu. Nie sądzę aby to było dzieło sztuki, ale obudziłem się dzisiaj z chęcią zobaczenia tego obrazu ponownie i nie pamiętam tytułu. W sumie to mógł to być horror ?

Pamięta ktoś może tytuł serialu o 3 braciach, których ojciec byl strażakiem. Był to serial komediowy. Wiem, że to leciało na tvn7 :)

Wczoraj byłem na nagraniu nowego odcinka specjalnego "Jakiej to melodii", w którym jako gwiazdy muzyczne wystapili Coma, Gosia Andrzejewicz, Izabela Trojanowska, Danzel, Hey i Mezo z Kasią Lis. Naprawdę wszyscy dali niezłe show, a publika dała czadu. Coma zaje*iście zagrała utwór "Leszek Żukowski" szkoda że tylko...

Czy pamiętacie telenowele która leciała na dawnej PTV regionalnej (TVP3) o facecie który był chyba iluzjonistą w cyrku tzn. uwalniał się z łańcuchów , miał ciemne kręcone krótkie włosy, na imię miał Simon, poznał ukochaną podczas występu.

i jeszcze druga nie wiem na jakiej TV, był tam lekarz i jego córka w ciąży...