Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich użytkowników forum - tak gwoli ścisłości i dobrego wychowania

Swego czasu (nie napiszę dokładnie kiedy, ale grubo ponad 6-7 lat temu) w szkole oglądaliśmy kreskówkę. Nie była to zwykła bajka - z tego co mi utkwiło w pamięci, przedstawiała życie ludzi (nie jestem pewny do końca, czy byli to "zwykli"...

więcej

Wiem że jest to doskonała, nienajnowsza komedia. Pamiętam z niej tylko to że ktoś przyjechał do nowego miasta i czarnoskóry taksówkasz co chwilę przyjeżdzał po niego innym pojazdem. I główny bohater był jakimś agentem, przyszedł do dziecka pytając się czy telefon jest czysty a dziecko mu odpowiedziało że sprzątaczka...

więcej

ZASADY :

1. Głosowanie trwa od 17.12.2009 - 30.12.2009 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w podanych już kategoriach.
4. Wybieramy góra dwa programy lub seriale w danej kategorii, za miejsce pierwsze dajemy 5 pkt, a za drugie 3 pkt.
5. Dobrze było by również swój wybór uzasadnić,...

więcej

Są to pierwsze święta, w których nie znalazłem ani jednego religijnego filmu a przecież to nie są "choinkowe święta" tylko Boże Narodzenie. I nie chodzi mi o to żeby leciały same religijne filmy ale żeby był chociaż jeden o Narodzinach Jezusa. Nie ma nic nawet na niby religijnym "PULSIE" ani na kanałach o misyjnym...

Zasady:
* Każdy serial zaczyna z 30 punktami.
* W jednym poście możemy "uratować" i "zabić" jeden serial.
* Przy "ratowanym" serialu piszemy SAVE i dodajemy 2 punkty natomiast przy "zabitym" piszemy KILL i odejmujemy 2 punkty. W chwili gdy serial uzbiera 60 punktów idzie do Hall of Fame, a gdy liczba punktów będzie...

więcej

Mam pytanie : ) Czy ktos pamięta taką scenke .. .summer wali w worek treningowy :.. i ma słuchawki na uszach. Wchodzi seth, a Summer się odwraca i z całej siły go pięścią w twarz :P Prosze o pomoc.. z jakiego to było sezonu ? i z jakiego odcinka ? Dzieki...

,czyli mój ranking filmów które leciały w telewizji w dniach 24,25,26 grudnia(Wigilia, 1 i 2 Dzień Świąt) w stacjach które ma każdy: tvp1,tvp2,polsat,tvn.
Ranking będzie obemował 20 najlepszych filmów. 1 miejsce (najlepszy film),20 (najgorszy w zestawieniu).

Po kolei: Miejsce , tytul , data oraz stacja która go...

Pamiętam kiedyś oglądałem super serial, teraz za chiny nie przypomne sobie
jaki miał tytuł. Opowiem Wam. Główni bohaterowie to 3 dziewczyny(chyba
trzy), jedna o imieniu Kleopatra, był to serial saince-fiction,
strzelanie, trochę miłości, paskudne potwory, dziwczyny miały takie lasery
na rękach z których...

Leciał kiedyś albo na Polsacie lub tv 4. W każdym bodź razie opowiadał o czterdziesto kilkuletnim przy kości który umiera w jakimś wypadku i przenoszą jego mózg do sztucznie stworzonego ciała i robią z niego agenta czy coś takiego. Byłbym wdzięczny za pomoc.

Czy nikt tu nie pamięta tych kultowych seriali z lat 80's typu :
The Team-A, Magnum, Miami Vice, Nieustraszony, ŚWB, Wings, ALF, Full House i wiele innych doskonałych.