Moim zdaniem takim serialem jest "Siódme niebo" i nawet młode talenty, takie jak Thomas Dekker nie ratują go od upadku.
Mamy wspólną nadzieję,że i w Polsce w tym roku zagości serial "V".Jak na razie tylko cztery odcinki ale może telewizja zakupi kolejne które już powstają więc jesienią 2010 jest szansa ,że AXN zaprezentuje cały pierwszy sezon 12 odcinków.
Serial opowiadał o mężczyźnie, którego w dzieciństwie ojciec więził w kartonie; jako dorosły bogaty meżczyzna mści się na osobach, które go w przeszłości krzywdziły i nadal (mimo luksusów) śpi w kartonie.
Zna ktoś ten serial, pamiętacie tytuł?
Witam, postaram się w szybkim skrócie napisać jakie seriale lubię najbardziej, a Was proszę o podanie mi czegoś podobnego do moich upodobań.
Moje ulubione seriale z fabułą:
Dexter
LOST
Skazany na Śmierć
Rodzina Soprano
Kompania Braci
Dr House
Chirurdzy
Odwróceni
Moje ulubione seriale tzw. "bez...
Nie moge sobie przypomniec nazwy serialu ktory leciał pare lat temu o czarnych ludziach w głownej roli była taka rodzina czarnych.Typ animacji podobny do "sasiadow" cos w tym stylu...leciał on najprawdopodobniej w nocy...przypomina mi sie tylko jeden odcinek jak czarny ojciec rodziny brał udział w konkursie...
Na polsacie około 4 lata temu, opowiadał o 3 lub 4 kobietach i one strzelały z broni przymocowanej do przedramion lub nadgarstków. A tytuł maiał 'cleopatra' i jakiś numer tylko nie wiem jaki
Dokładnie nie pamiętam tego serialu, ale wiem, że bardzo go kiedyś lubiłam. Leciał mniej więcej w 2004/05 roku na TVP1 w niedzielę rano (na pewno przed 10.00). Opowiadał i gangu nastolatków (chyba). Mieli wymaowane na klorowo twarze i włosy. Walczyli z innym, "złym" gangiem.
Bardzo mi zależy na dowiedzeniu się jaki...
W tym temacie porozmawiajmy o najsłynniejszych polskich sitcomach. Moje osobiste zdanie: wszystkie to dno kompletne, jedynie Kiepscy (chociaż oni mają z Bundy niewiele wspólnego) trzymają poziom. W tłoku ujdą Mamuśki, ale WSZYSTKIE sitcomy TVN-u są gówno warte. Nie wiem po co jeszcze przedłużają Nianię, skoro to więcej...
więcejProszę pomóżcie, wiem że jest tysiące stron z tytułami piosenek ze wszystkich odcinków. Ale mnie chodzi o taki główny motyw muzyczny z chirugów. Melodia grana na pianine, ktora baaardzo czesto sie powtarza w wielu odcinkach. Nie moge nigdzie tego znalesc. Na początku tej czesci 17 odcinka w 4 sezonie, rowniez jest....
Kategorie :
PROGRAMY ROZRYWKOWE :
Najlepszy Program Rozrywkowy 2009 Roku :
1. Mam Talent 40 pkt.
2. Taniec Z Gwiazdami 10 pkt.
3. Kuba Wojewódzki 4 pkt.
3. Szymon Majewski Show 4 pkt.
5. 66 Niezapomnianych 2 pkt.
5. H Jak Humor 2 pkt.
5. Kocham Cię Polsko 2 pkt.
5. Magiel Towarzyski 2 pkt.
5. You Can...