Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kto wczoraj oglądał? ja widziałam po raz pierwszy...
znakomite:)
zwłaszcza "Kto rano popiezprzy ten ma dzień lepszy" - Sulejakowa na widok Lucy i Kusego w łóżku:)

Opowiada o odziale marines walczacym z obcymi ( nazywali ich pijawkami,
chodzili w srebrnych zbrojach i sie rozplywali gdy zdejmowalo im sie
helmy) nie chodzi mi o battelstar galactica.

Orientuje się ktoś czy w tym roku tvp uraczy nas transmisją z rozdania oscarów?

Fan Club Serialu Chirurdzy (Grey's Anatomy) już po raz trzeci organizuje konkurs wiedzy o serialu Chirurdzy. Tak jak poprzednim razem konkurs ma formę testu. Konkurs składa się zarówno z pytań otwartych, jak i zamkniętych. Po rozwiązaniu testu, uczestnicy przesyłają odpowiedzi na wskazany adres e-mail.

Jeśli jesteś...

więcej

kim jest ta rodzina,co raz trafiam na nich na różnych programach,ale nigdy wcześniej ich nie widziałam,o co z nimi chodzi i po co ich życie pokazują?

Jak w temacie... Jaki jest wasz top 10. bohaterów serialowych ??

1. Jack Bauer(24)
2. Tony Soprano (Rodzina Soprano)
3. Fox Mulder (X-Files)
4. Alexander Mahone (Prison Break)
5. Theodore 'T-Bag' Bagwell(Prison Break)
6. Dexter Morgan (Dexter)
7. Tony Almeida (24)
8. Dr. Gregory House (House, M.D.)
9. Adrian...

więcej

Witam nie pamiętam tytułu a pamiętam treść, z grubsza było coś takiego:
rzecz dzieje się w jakieś krainie w okresie miej więcej średniowiecza, była sobie grupka bohaterów (rycerzy) i posiadali oni magiczne bronie. Bronili oni zamku/krainy przed jakimiś niebezpieczeństwami. Jednym z "rycerzy" była córka króla tej...

Czy ktoś wie jaka piosenka leci w najnowszej reklamie Ery na 10 urodziny??

Który z tych seriali jako całość oceniacie jako lepszy? Oba dziś już kultowe, klimatu nie wypada im nie oddać. Piszcie swoje opinie

użytkownik usunięty

Jakie są wasze ulubione filmy, które lecą notorycznie co rok w okresie świątecznym? Ja najbardziej uwielbiam oglądać wtedy Szklaną Pułapkę :)