Witam, postaram się w szybkim skrócie napisać jakie seriale lubię najbardziej, a Was proszę o podanie mi czegoś podobnego do moich upodobań.
Moje ulubione seriale z fabułą:
Dexter
LOST
Skazany na Śmierć
Rodzina Soprano
Kompania Braci
Dr House
Chirurdzy
Odwróceni
Moje ulubione seriale tzw. "bez...
Nie moge sobie przypomniec nazwy serialu ktory leciał pare lat temu o czarnych ludziach w głownej roli była taka rodzina czarnych.Typ animacji podobny do "sasiadow" cos w tym stylu...leciał on najprawdopodobniej w nocy...przypomina mi sie tylko jeden odcinek jak czarny ojciec rodziny brał udział w konkursie...
Na polsacie około 4 lata temu, opowiadał o 3 lub 4 kobietach i one strzelały z broni przymocowanej do przedramion lub nadgarstków. A tytuł maiał 'cleopatra' i jakiś numer tylko nie wiem jaki
Dokładnie nie pamiętam tego serialu, ale wiem, że bardzo go kiedyś lubiłam. Leciał mniej więcej w 2004/05 roku na TVP1 w niedzielę rano (na pewno przed 10.00). Opowiadał i gangu nastolatków (chyba). Mieli wymaowane na klorowo twarze i włosy. Walczyli z innym, "złym" gangiem.
Bardzo mi zależy na dowiedzeniu się jaki...
W tym temacie porozmawiajmy o najsłynniejszych polskich sitcomach. Moje osobiste zdanie: wszystkie to dno kompletne, jedynie Kiepscy (chociaż oni mają z Bundy niewiele wspólnego) trzymają poziom. W tłoku ujdą Mamuśki, ale WSZYSTKIE sitcomy TVN-u są gówno warte. Nie wiem po co jeszcze przedłużają Nianię, skoro to więcej...
więcejProszę pomóżcie, wiem że jest tysiące stron z tytułami piosenek ze wszystkich odcinków. Ale mnie chodzi o taki główny motyw muzyczny z chirugów. Melodia grana na pianine, ktora baaardzo czesto sie powtarza w wielu odcinkach. Nie moge nigdzie tego znalesc. Na początku tej czesci 17 odcinka w 4 sezonie, rowniez jest....
Kategorie :
PROGRAMY ROZRYWKOWE :
Najlepszy Program Rozrywkowy 2009 Roku :
1. Mam Talent 40 pkt.
2. Taniec Z Gwiazdami 10 pkt.
3. Kuba Wojewódzki 4 pkt.
3. Szymon Majewski Show 4 pkt.
5. 66 Niezapomnianych 2 pkt.
5. H Jak Humor 2 pkt.
5. Kocham Cię Polsko 2 pkt.
5. Magiel Towarzyski 2 pkt.
5. You Can...
TVP Kultura 14:15 Obława http://www.filmweb.pl/f4511/Obława,1966
Przegapiłem moment w którym zginął Barber. Pomożecie?
Zdaje mi się, że jeden z odcinków "Boso przez świat" był o Inkach (choć pewien nie jestem), a bardzo by mi na nim zależało. Więc mam następującą prośbę:
1. Jeśli się mylę to niech ktoś wyprowadzi mnie z błędu.
2. Jeśli był taki odcinek proszę o tytuł, nr odcinka lub namiar na ten odcinek (a najlepiej wszystko...
Kiedy byłam mała(jakieś 8 lat temu) w TVP1 leciał serial który bardzo mi się podobał. Rodzeństwo(brat i jeżdząca na wózku inwalidzkim siostra) przenosiło się w czasie i szukało artrefaktów. Tylko w przeszłości dziewczyna mogła chodzić. Pamiętam, że np. w jednym odcinku byli Izydą i Ozyrysem... Czy ktoś pamięta tytuł?