Była jakas grupka ludzi gdzies w jakims pomieszczeniu czy na jakies wyspie;P Pamietam ze ktos z tych ludzi zabijał . Ja myslałem ze to murzyn Ale to nie był on . Do konca nie wiadomo było kto zabijał . Pomóżcie . Szukam tytyłu !!! Tam gdzies na początku był jakis motyw z Kotem ale nie pomietam o co chodziło:P
Film rozpoczynał się chyba katastrofą lotniczą z której bez szwanku wyszedł tylko jeden człowiek, bez zadrapania. Potem była akcja z biegiem przez las z zasłoniętymi oczami i związanymi z tyłu rękami. Jaki jest tytuł tego poszukiwanego filmowiska?
będę bardzo dźwięczny bo nurtuje mnie to już od dłuższego czasu...
wiec mam prosbe abyscie mi doradzili, ktory serial jest lepszy dexter czy dr.house, mam wielka ochote zaglebic sie, w ktorys z tych seriali, a wiec prosze o mala podpowiedz od, ktorego zaczac:):)
Hej mam prośbę:) około 10 lat temu leciał serial w którym dziewczynie zmarła matka i zostaje przeniesiona do siostry swojej matki. Pamiętam że na początku miała ta dziewczyna zielone włosy i uwielbiała robić zdjęcia. Nie wiecie przypadkiem jak ten serial się nazywał?
W poprzednich latach na TVP1 był nadawany program dla młodzieży uczący języka angielskiego. Występowała w nim czwórka Brytyjczyków (dwie dziewczyny, dwóch chłopaków). Coś mi świta, że w tytule miał znak '@', choć nie dam głowy ;-)
Kto zna?
Kiedyś na Polsacie leciała taka bajka gdzie polski tytuł był Dziwolągi. To była komputerowa bajka. Tam np. był Digger i miał kumpla Eddy'iego i siostrę Porshię. Wszędzie szukam tej bajki ale nie mogę znaleść a tytułu oryginalnego nie pamiętam a wiem że to by pomogło. Jak ktoś pamięta tą bajkę i pamięta tytuł orginalny...
więcejJedyne co mi się z nim kojarzy, to nazwa "Elita", ale może mi się źle kojarzy :D. Emitowany był w TVP1, kiedyś, kiedys dawno temu. Jakaś zdaje się amerykancka produkcja z kategorii "akcja i ratowanie świata", tylko sobie za nic nie mogę przypomnieć tytułu. :))
Moim zdaniem takim serialem jest "Siódme niebo" i nawet młode talenty, takie jak Thomas Dekker nie ratują go od upadku.
Mamy wspólną nadzieję,że i w Polsce w tym roku zagości serial "V".Jak na razie tylko cztery odcinki ale może telewizja zakupi kolejne które już powstają więc jesienią 2010 jest szansa ,że AXN zaprezentuje cały pierwszy sezon 12 odcinków.