Hej poszukuję serialu dokumentalnego? Puszczali go około trzech lat temu na tvp 2...Nie jestem pewna ale chyba produkcji angielskiej...Opowiadał on o nastolatkach którzy pili, ćpali itp a rodzice wysłali ich na jakiś obóz przetrwania.Mieszkali chyba w lesie pod namiotami ale nie jestem pewna.Czasami odwiedzali ich...
Jeśli ktoś wie jakie filmy będziemy mogli zobaczyć na szklanym ekranie w okresie świąteczno-noworocznym to bardzo proszę o info. Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Jaki jest waszym zdaniem najlepszy serial science fiction?Mój to Doctor Who,może nie ma najlepszych efektów specjalnych ale jest wyjątkowy i moim zdaniem najlepszy.
Piszcie jakie są wasze ulubione seriale sf.
Jaki według Was jest najgorszy i najnudniejszy Polski serial emitowany w TV???Podajcie swoje propozycje...
Witam wszystkich serdecznie.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu filmu lub serialu z dawnych lat. Niestety oglądałem go gdy byłem jeszcze małym szczylem (pomiędzy rokiem 80-95) i nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Jak przez mgłę pamiętam fakty związane z fabułą. Prawdopodobnie chodziło o walkę ze złem w postaci...
Kiedyś (końcówka lat 90 - początek XXIw), jak jeszcze byłem bachorem, pamiętam że obejrzałem kilka odcinków jakiegoś serialu, na 90% na tv4 (czy jak to się kiedyś nazywało).
Chodziło w nim o to że główny bohater (bardzo podobny do Lelanda Orsera, tak pamiętam) przenosił się w czasie wstecz żeby zmieniać wydarzenia,...
Kompletnie nie orientuję się w temacie, za to mam koleżankę, która jest wielką fanką mangi i anime. Chciałam zapytać, jaką dobrą mangę mogłabym kupić jej na urodziny. Może być trochę horroru, fantasy, czy coś podobnego. Bardzo proszę o pomoc.. :- )
Czy ktoś z was zna się może na amerykańskich serialach. Musze napisać jakiś esej na temat różnic między polskimi a amerykańskimi mediami. Wybrałam seriale, ale nic na ten temat nie wiem, nie inetresuje się mediami i dlatego też się na tym nie znam. Jeżeli może mi ktoś pomóc będe bardzo wdzięczna!:)
Zasady:
* Każdy serial zaczyna z 30 punktami.
* W jednym poście możemy "uratować" i "zabić" jeden serial.
* Przy "ratowanym" serialu piszemy SAVE i dodajemy 2 punkty natomiast przy "zabijanym" piszemy KILL i odejmujemy 2 punkty. W chwili gdy serial uzbiera 60 punktów idzie do Hall of Fame, a gdy liczba punktów...