Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tytuł: "Smak młodości"

Dwóch nastolatków: osiemnastoletni Cyprian i siedemnastoletnia Łucja, dzieli ich bardzo wiele m.in odległość i charakter. On mieszka w Gdyni, jest zabójczo przystojny i straszny z niego kobieciarz. Jego pasją jest śpiew. Ma swój szkolny zespół. Marzy mu się wielka kariera. Ona mieszka w...

Z polskim napisami. Podobno mają dodawać co jakiś czas nowe odcinki. Dla zainteresowanych podaje link http://www.youtube.com/user/AreYouAfraidPL

Takie pytanko: jak byłam mała to pamiętam, jak mama nagrywała melodię z serialu - chyba włoskiego i chciałabym ją odnaleźć. Wiem tylko tyle, ze to było na przełomie lat 80. i 90. Zapewne niewiele wtedy seriali leciało w TV. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?

czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego kolejne odcinki niektórych seriali amerykańskich zostaną wyemitowane dopiero 14 stycznia? np. chirurdzy albo vampire diaries? ostatni emitowany odcinek był 19 listopada ;d

BYł taki film kiedyś że pewiem Azjata zapalił papierosa i gdy skonczył rzucił niedopałek po czym powoli całe miasto zaczeło płonąć może znacie nazwe filmu??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hello Ludziska!!
Czy ktoś nie wie gdzie znaleźć serial Musashi, który kiedys był emitowany w telewizji polskiej?? Pamiętam jako dzieciak jak gość w słomkowym kapeluszu chodził sobie i kosił wszystkich jak wlezie :))))
Cenne informacje na temat serialu mile widziane. Pozdrawiam wszystkich fanów katany!!

Lubię programy podróżnicze. Cieszę się, że rodzi się w Polskiej tv na nie moda. Zaczeło się od Wojciecha Cejrowskiego i jego "Boso przez świat" nadawanego przez TVP. Narodział się popularnośc, była jakiaś tam międzynarodowa nagroda telewizyjan(złoty medal nawet), była oglądalność. A jak i oglądalność to i konkurencja...

więcej

ostatnio przerabiałem serial wojenny rok w piekle jest pierwsza klasa jestem posiadaczem 8 odcinków i wciągnołem się w ten nałóg oglądania po mimo tego że oglądałem już go wiele razy nadal serwuje sobie powtórki:-) chętnie bym odkupił kolejne odcinki od posiadacza jeśli takowy istnieje , a film głęboko polecę bo jest...

więcej

Witam wszystkich!
Inetresuje mnie zagadnienie, które seriale wydają się dla nas (Polaków) najciekawsze i z jakich powodów. W
celu rozjaśnienia tego pytania zachęcam gorąco do badania o naszych serialowych preferencjach. Ankietka jest
łatwa i przyjemna, ale znacząca, bo wasze odpowiedzi będą miały ogromną...