Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

24.12.2009

TVP1:
- Dwaj bracia 20.05
- Przysięga szeryfa 23.45
- Jakaś Wigilia z Chopiniem przez większość dnia

TVP2:
- Gra o miłość 23.15
- Reszta dnia to kolędy z krawczykiem i Laskowik

Polsat:
- Kevin sam w domu 19.30
- Wesołych świąt 21.35
- Kosiarz umysłów 23.35
- Kosiarz umysłów II...

Przed chwilą się zaczął pierwszy odcinek, naprawdę polecam, bo to bardzo
dobry serial. Nie należy może do gatunku 'lekko i przyjemnie', ale to jest
właśnie jego zaletą.

witam we
wtorek tj 08/12/2009 na kanale nFILM HD jest do obejrzenia własnie
Uciekinier w wersji HD to żadkość taki jak na ten film jeszcze w HD :)
takze informuje sympatyków Arnolda

pozdrawiam

chodzi mi o serial gdzie prechistoryczne zwierzeta przedostawały się przez portal do normalnego swiata i pamiętam jakąś babke gdzie miała te jakies zwierze i miała tak ciepło w mieszkaniu i chodziła majtkach tyle pamiętam wie ktos

Lecial z 3-4lata temu z tego co pamietam bylo to na RTL7. Serial emitowany byl w poludnie cos kolo 15. Nie wiem mozliwe ze byl krecony w Angli gdyz aktorzy mieszkali w takiej dzielnicy podobnej do angielskiej. Glowni aktorzy to byla urocza blondynka i mezczyzna ktory byl z tego co pamietam policjantem albo kims...

W Polskich serialach i filmach na antenie bez przerwy te same pyski Niedobrze mi się robi.Obejrzałem jeden,drugi,trzeci serial i mi się role popieprzyły.Przecież tylu aktorów czeka na odkrycie...telewizor dzisiaj leci przez okno:):)

witam szukam filmu chyba z lat 90.Film jest o miłości nastolatki do faceta który jest (chyba)ścigany przez policje dostaje od kumpla nowe papiery i wyjeżdza . Poznaje mieszkająca w przyczepie razem z nastoletnia siostra striptizerkę która jest nim zainteresowana ale on woli jej młodsza siostrę. Ta siostra ma psa...

1) Hmm... Był pociąg i został on porwany. Była broń i pamiętam, ze była jakas zla babka co znecala sie nad glownym bohaterem co mial uratowac pociag.

2) Zima. Domek. A w nim 2 bohaterow. Mezczyzna zly i zneca sie nad kobieta. o ile mnie pamiec nie myli to kobieta byla ranna i ten w ramach dezynfekcji rany uzyl...

Dzisiaj polecam ;)
Napewno ogladne
A dla tych mniej wymagajacych widzow Jestem Legenda o 23:50 na HBO2

Kilka lat temu tylko raz oglądałam film w tv. Dokładnie nie pamiętam, ale akcja działa się prawdopodobnie w Tajlandii. Dwie pary czy małżeństwa zostały porwane i przetrzymywane chyba przez jakiś terrorystów. Tych dwóch mężczyzn zostało chyba zabitych a kobiety w jakiś sposób uciekły i były poszukiwane. Wiem że na...