Nie moge go znaleźć.
W tytule byla liczba chyba 400 ale nie moge nic znalezc związanego z ta liczbą.
w pierwszym odcinku zesłano iles tam osob w jakiejs kuli i byla tam jakas dziewczynka i murzyn ktorzy przeniesli sie w czasie o dobre 50 lat, mieli tam jakies nadprzyrodzone moce i tak dalej, pamieta ktos ten serial?...
Czy na filmwebie jest seria z kamerą wśród zwierząt ( bo na profilu Antoniego Gucwińskiego jej nie znalazłem )
1) serial dla młodzieży, podzielony był na kilka części. Opowiadał o jakiejś organizacji, w centrali siedziała laska w okularach i miała wielki komputer, w terenie działał jakichś profesor, do którego dołączali młodzi ludzie z organizacji z danego terenu. poszczególne części dotyczyły ratowania orłów, czy jakiegoś...
Film(produkcji wschodniej prawdopodobnie japoński lub chiński)wyemitowany był kilka lat temu, późnym wieczorem na antenie TVP1 lub TVP2. Przedstawiona była w nim historia grupy motocyklistów. Nie pamiętam za wiele, przypominają mi się tylko pewne epizody:
-czołowymi motocyklistami w tamtym mieście byli dwaj bracia(o...
Witam, poszukuje filmu z serii OKRUCHY ZYCIA, wiem ze lecial na tvn. Fabuła była następująca(pisze to co pamiętam)
- akcja opierała się na tym ze matka zakatowała na śmierć jedna ze swoich córek. Miala na imię KAROLAJN(sory ze fonetycznie ale nie jestem pewna pisowni)
- dziewczynka miała około 4 latek i blond...
wie może ktoś czy MTV Movie Awards będzie można oglądać w telewizji na żywo na jakimś kanale? Chciałabym to oglądnąć na żywo ale na MTV Polska chyba nie bedzie transmisji
Dziewczyna dorabia jako opiekunka do dzieci ( przynajmniej tak mi sie wydaje, z tego co pamietam ). Pewnego wierczoru zostaje u pewnych ludzi z dwojka bodajze dzieciakow. Ten dom jest jakby na odludziu. Nastepnie dzwoni telefon i facet w sluchawce daje jej do zrozumienia ze jest w tym domu.....sorry jezeli cos...
Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Szukam na internecie, ale bez tytułu nie jestem nawet blisko. Na Polsacie puszczali kiedyś taki serial animowany stworzony całkiem niezłą grafiką trójwymiarową o ludziach/istotach żyjących wewnątrz gry. Ilekroć zaczynała się gra oni zamieniali się w postacie z gry. Nadchodził taki wieli...