Proszę o pomoc, szukam aktora z filmów lat 90tych. młody, wysoki i dosyć gruby. w pewnym serialu, ciągle obżerał się hamburgerami i jak krzyczał to było takie maxi zbliżenie na jego gardło. główny bohater się go bał. nie kojarzę ani tytułu serialu ani aktorów. Proszę o pomoc.
Nie wiele pamiętam, ale mam nadzieje, że ktoś załapie o jaki serial mi chodzi. Ten serial leciał dawno temu w polskiej tv, tytuł to coś w stylu "Policyjny posterunek". To było o dwóch policjantach, jednego prawdopodobnie grał Jerry O'Connell (ale na jego profilu nie ma tego serialu), drugiego nie pamiętam. Ogólnie...
Nie wiele pamiętam bo oglądałem tą bajkę kilka lat temu> pamiętam tylko że bohater zmieniał się w robota dzięki pewnemu kamieniowi. Z tego co wiem to ten kamień mu się potłukł i do przemiany miał zbudowaną pewną maszynę. Jeśli byście mogli mi pomóc to z góry dziękuję
Piszcie jaki jest wasz ulubiony bohater z serialu. Moim ulubionym jest Danny Messer z " Kryminalnych zagadek Nowego Yorku" i Nikita. Pozdro.
Poszukuje pewnego starego serialu. Jedyne niestety co pamiętam to zawsze na początku było pokazywane, że jakaś rodzinka jechała sobie samochodem, następnioe zapada się pod nimi ziemia i o ile mnie pamięć nie myli trafiają do świata dinozaurów. Mogłem coś pomieszać ale jeśli ktoś coś kojarzy to będę wdzięczny za podanie...
więcej
Witam wszystkich.
Dawno temu oglądałem serial o mężczyźnie, który jeździł na wózku inwalidzkim, ale ratował świąt przebierając się w specjalną zbroję. Ten gościu miał taką "bazę" i tam było całe centrum dowodzenia. Z tym serialem kojarzy mi się coś jakby modliszka, bazyliszek ale naprawdę ciężko mi przypomnieć sobie...
niemożliwe? a jednak! dzięki dobrej sprzedaży pełnometrażowych części na DVD wytwórnia postanowiła wskrzesić serial. ma powstać 26 półgodzinnych odcinków, premiera w 2010. nie pozostaje nic, tylko się cieszyć i cierplipie czekać
newsa znalazłem na http://www.gotfuturama.com/
Kilka lat temu w tvp był emitowany serial było tam coś o wielkich maszynach latających coś w stylu tych którymi posługiwał się marvelowski SHIELD ale te maszyny był własnością złej organizacji która posiadała także roboty i zaawansowaną technologie(karabiny, uzbrojenie, radary) która nie odpowiadała tej z czasów w...