Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć.
Jak byłem młodym szczawiem, jakaś wczesna podstawówka, czyli początek lat 90tych, w tv leciał serial animowany którego tytułu szukam bezskutecznie od wielu lat. Serial leciał prawdopodobnie na TVP, opowiadał o jakimś lekko "zawianym" chłopcu i jego dziwnych znajomych, z którymi jeździł po świecie żywym (tak...

Witam, liczę na pomoc, bo szukanie w katalogu nie przyniosło niestety rezultatu.

Pamiętam, że:
1. Nie była to rysowana bajka, tylko normalnie nagrana w świecie rzeczywistym, ale z zastosowaniem jakichś specjalnych efektów dzięki któremu ptaki i sprzęty nieożywione mówiły.
2. Pochodzi prawdopodobnie z lat 80 -...

użytkownik usunięty

Idzie ku dobremu...

11 lipca będzie premiera jakiegoś , chyba, nowego serialu o tym tytule. Ze zwiastunów wydaje się być serialem grozy, ale nie wiem dokładnie co to za serial. Czy ktoś z Was słyszał albo oglądał ten serial?

Jak myślicie. Będzie 6 sezon CSI: NY? Mam nadzieję że tak.

Jaki serial po pierwszym super sezonie nastepny miał już gorszy.
Dla mnie zdecydowanym faworytem jest "Prison break",gdzie każdy sezon był gorszy od poprzedniego.JAKIES INNE PROPOZYCJE ??

Oglądałam kiedys film romantyczny o mlodej dziewczynie, która zakochała sie w chłopaku(nieodpowiednim dla niej-według rodziców), który jezdzil na motorze i mial tak charakterystycznie wyciete wlosy we wzorki(takie cegielki, które tworzyly jakby murek z tylu jego glowy).
Pamietam ze ten chlopak przyjechał do dziewczyny...

więcej

Kiedy bedzie znowu lost w tvp? ja lubie ogladac tylko na tvp i oczekuje
kiedy bedzie wie ktos cos ta ten temat

Kiedyś w telewizji leciał taki film o dwóch gościach jeżdżących po stanach i śpiewających w barach karaoke, pamiętam, że jeden był murzyn a drugi taki łysiejący biały.
Z góry dzięki za pomoc.

Witam, poszukuje brytyjskiego serialu emitowanego kilka lat temu przez tvp. Glowny bohater byl agentem brytyjskiego wywiadu mi-6, nosil sie jak angielski gentelman, napewno mial melonik i wasy. Wydaje mi sie ze mial tez jakas asystentke. W serialu pojawialy sie dziesiatki fantastycznych urzadzen ktore mialy zniszczyc...

więcej