Jaki serial po pierwszym super sezonie nastepny miał już gorszy.
Dla mnie zdecydowanym faworytem jest "Prison break",gdzie każdy sezon był gorszy od poprzedniego.JAKIES INNE PROPOZYCJE ??
Oglądałam kiedys film romantyczny o mlodej dziewczynie, która zakochała sie w chłopaku(nieodpowiednim dla niej-według rodziców), który jezdzil na motorze i mial tak charakterystycznie wyciete wlosy we wzorki(takie cegielki, które tworzyly jakby murek z tylu jego glowy).
Pamietam ze ten chlopak przyjechał do dziewczyny...
Kiedy bedzie znowu lost w tvp? ja lubie ogladac tylko na tvp i oczekuje
kiedy bedzie wie ktos cos ta ten temat
Kiedyś w telewizji leciał taki film o dwóch gościach jeżdżących po stanach i śpiewających w barach karaoke, pamiętam, że jeden był murzyn a drugi taki łysiejący biały.
Z góry dzięki za pomoc.
Witam, poszukuje brytyjskiego serialu emitowanego kilka lat temu przez tvp. Glowny bohater byl agentem brytyjskiego wywiadu mi-6, nosil sie jak angielski gentelman, napewno mial melonik i wasy. Wydaje mi sie ze mial tez jakas asystentke. W serialu pojawialy sie dziesiatki fantastycznych urzadzen ktore mialy zniszczyc...
więcej
Widziałam ten film dwa razy jednak było to bardzo dawno.
Niewiele z niego pamiętam. Dziewczyna, która żyła w latach 60 przeniosła się w przyszłość, jednak jest dla ludzi(prócz chłopaka w jej wieku) niewidzialna. Dziewczyna prosi go o pomoc. Chce aby ten przekazał jej rodzicom wiadomość (było to coś związanego podajże...
Pamietam ze akcja dzieje sie w takim mrocznym miescie i co noc "kosmici" zmieniaja ludziom pamiec przez co stają sie oni ciągle nowymi osobami. Okazuje się że miasto jest jakby wycinkiem ziemi zabranym w kosmos. Na koncu jest finalowa walka glownego bohatera z "kosmita" ... zarówno kosmita jak i bohater posluguja sie w...
więcejwiec w filmie gra dwóch głównych bohaterów to stara komedia jeden z nich bały jest głuchy a drugi murzyn jest ślepy . nie pamietam tytuły wiem ze coos z głuchym i slepym ale nic nie moge znalezc . aktor który gra głuchego ma wytrzeszcz oczu i włosy troche podobne do kryszaka a murzyn ma wąsik i małe afro. czekam na...
więcej