Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Piszcie jaki jest wasz ulubiony bohater z serialu. Moim ulubionym jest Danny Messer z " Kryminalnych zagadek Nowego Yorku" i Nikita. Pozdro.

Poszukuje pewnego starego serialu. Jedyne niestety co pamiętam to zawsze na początku było pokazywane, że jakaś rodzinka jechała sobie samochodem, następnioe zapada się pod nimi ziemia i o ile mnie pamięć nie myli trafiają do świata dinozaurów. Mogłem coś pomieszać ale jeśli ktoś coś kojarzy to będę wdzięczny za podanie...

więcej

Witam wszystkich.
Dawno temu oglądałem serial o mężczyźnie, który jeździł na wózku inwalidzkim, ale ratował świąt przebierając się w specjalną zbroję. Ten gościu miał taką "bazę" i tam było całe centrum dowodzenia. Z tym serialem kojarzy mi się coś jakby modliszka, bazyliszek ale naprawdę ciężko mi przypomnieć sobie...

więcej

niemożliwe? a jednak! dzięki dobrej sprzedaży pełnometrażowych części na DVD wytwórnia postanowiła wskrzesić serial. ma powstać 26 półgodzinnych odcinków, premiera w 2010. nie pozostaje nic, tylko się cieszyć i cierplipie czekać

newsa znalazłem na http://www.gotfuturama.com/

Lecial kiedyś na polsacie. Często jadł pizze, a w domu bylo dużo syfu. z góry dzięki.

Kilka lat temu w tvp był emitowany serial było tam coś o wielkich maszynach latających coś w stylu tych którymi posługiwał się marvelowski SHIELD ale te maszyny był własnością złej organizacji która posiadała także roboty i zaawansowaną technologie(karabiny, uzbrojenie, radary) która nie odpowiadała tej z czasów w...

Wiem ktoś może czy "Mesjasz: Zemsta będzie moja" na TV4 który będzie dzisiaj o 0.15 i w środę o 21.00, to są dwie części, czy po prosu puszczony jeszcze raz ten sam film. W żadnym programie nie ma tego zaznaczonego, ten sam problem był zresztą z pierwsza częścią.

Czy wie ktoś może w którym odcinku pojawił się motyw t-shirtów, które zawierały wskazówkę pomagającą rozwikłać zabójstwo dokonane nestępnego dnia po ich wyprodukowaniu? Niestety nie pamiętam któe to było CSI: NY, LV czy Miami. Odcienek ten oglądałem dawno temu na AXN. Byłbym wdzięczny za każdą wskazówkę.

Witam i proszę o pomoc.
Ładne parę lat temu na TVP 1 emitowano pewien mini serial. Najprawdopodobniej miał w swojej nazwie jakiś z członów słowo przybysz.
trwał chyba z 4 godziny i opowiadał o istocie pozaziemskiej która chce zniszczyć życie na ziemi.
Pamiętam że ów postać mogła wcielić się w dowolnie wybranego...

Poszukuje nazwy serialu s-f leciał on dobre 5 lat temu jak nie więcej na TV4 albo na Polsat2. Opowiadało ludziach podróżujących w pojazdach po planecie (tak mi się wydaje). Z tego co dobrze pamiętam to: była tam jedna rasa co przemieszczała się pod ziemią i mogła wciągac innych pod nią ( mieli na szyi naszyjnik z...