Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

leciał kilka lat temu na TV4. opowiadał o dziewczynie, blondynce, ladnej, ktora przyjechala do malego miasteczka... i ona byla corka takiego faceta, zlego, on byl diablem albo szatanem, a ona miala moc, wypierala sie jej, ale nie mogla wyjechac z miasteczka nawet jak chciala. ten serial chyba nosil wlasnie nazwe tego...

więcej

w 1987 roku pomiędzy 9 a 15 stycznia (pamiętam bo moja żonka w tym czasie rodziła syna w szpitalu) w godzinach wieczorno nocnych oglądałem w telewizji polskiej nie pamiętam na jakim kanale film , którego tematem przewodnim była miłość kobiety do delfina.Prawdopodobnie w tytule filmu występowały słowa błękit , głębia,...

więcej

to serial o magicznych przedmiotach typu klucz, grzebień. Główny bohater szuka swojej córki ktura chyba zagineła albo coś takiego. Te przedmioty dają magicznę moc np. przenoszą ludzi w przestrzeni zatrzymują czs. To mini serial

Serial grozy, ostatnio chyba dość popularny gatunek, opowiadający o wyspie na której kiedyś powieszono 6 kobiet. Córka jednej z nich po 7 latach wraca na wyspę.. i niestety koszmar zaczyna się od nowa.. Muszę przyznać że serial bardzo dobry, bynajmniej mi się podoba:) Obecnie można oglądać go na nscreenie i AXN. A ktoś...

więcej

ładnych pare lat temu [było wtedy chyba jeszcze RTL7] leciał serial o nastolatce, której ojciec był kosmitą. Miała ona taką moc, że przy pomocy klaśnięcia zatrzymywała czas. Może ktoś pamięta tytuł? Bardzo mi zależy.

Mam jeszcze pytanie o tytuł pewnego niemieckiego filmu o parze, która adoptowała dziecko z zespołem...

więcej

Bardzo lubię nasze polskie seriale, szczególnie te z lat 70-tych i
80-tych i bardzo mnie cieszy, że coraz więcej z nich pojawia się na rynku właśnie w postaci dvd. Są jeszcze jednak pewne interesujące mnie tytuły, które z tego co się orientuję, nie doczekały się takowych wydań. Tu mam zapytanie czy ktoś z Was posiada...

więcej

Hej mam prośbe. Dawno, dawno temu leciał na TVP2 taki serial western o przekletym rewolwerze... chyba nawet o takim tyrule. W każdym odcinku poznawalismy historie osoby która wchodziła w jego posiadanie pod koniec poprzedniego. Rewolwer mimo poczatkowego szczescia w koncu sprowadzal na te osoba smierc albo jeszcze...

Nigdzie nie mogę znaleźć tych seriali. Chodzi mi o możliwość kupna lub oglądania. Czy ktoś zna takiego strony gdzie można oglądać te seriale lub je zakupić?

Witam kiedyś leciał taki film o pieczęciach Boga.
Bóg zszedł na Ziemię i zaczął przełamywać pieczęcie i stawały się plagi, np miasto na pustyni zamarzło, czy ryby pozdychały.
Był tam tez motyw o kolesiu który żyje na ziemi od 2tys lat bo został przeklęty za przebicie Jezusa Włócznią.
Zna może ktoś ten tytuł będę...

Szukam odcinka "po tamtej stronie" chyba nazywał się "the button" pamiętam tylko że paru gości i gosciówa siedzą w bunkrach pod ziemia i mają odpalic rakiety na obcych gdyby ci zaatakowali.Jeśli coś wiecie na ten temat chocby który sezon jakiej serii