leciał kilka lat temu na TV4. opowiadał o dziewczynie, blondynce, ladnej, ktora przyjechala do malego miasteczka... i ona byla corka takiego faceta, zlego, on byl diablem albo szatanem, a ona miala moc, wypierala sie jej, ale nie mogla wyjechac z miasteczka nawet jak chciala. ten serial chyba nosil wlasnie nazwe tego...
więcejw 1987 roku pomiędzy 9 a 15 stycznia (pamiętam bo moja żonka w tym czasie rodziła syna w szpitalu) w godzinach wieczorno nocnych oglądałem w telewizji polskiej nie pamiętam na jakim kanale film , którego tematem przewodnim była miłość kobiety do delfina.Prawdopodobnie w tytule filmu występowały słowa błękit , głębia,...
więcejto serial o magicznych przedmiotach typu klucz, grzebień. Główny bohater szuka swojej córki ktura chyba zagineła albo coś takiego. Te przedmioty dają magicznę moc np. przenoszą ludzi w przestrzeni zatrzymują czs. To mini serial
Serial grozy, ostatnio chyba dość popularny gatunek, opowiadający o wyspie na której kiedyś powieszono 6 kobiet. Córka jednej z nich po 7 latach wraca na wyspę.. i niestety koszmar zaczyna się od nowa.. Muszę przyznać że serial bardzo dobry, bynajmniej mi się podoba:) Obecnie można oglądać go na nscreenie i AXN. A ktoś...
więcej
ładnych pare lat temu [było wtedy chyba jeszcze RTL7] leciał serial o nastolatce, której ojciec był kosmitą. Miała ona taką moc, że przy pomocy klaśnięcia zatrzymywała czas. Może ktoś pamięta tytuł? Bardzo mi zależy.
Mam jeszcze pytanie o tytuł pewnego niemieckiego filmu o parze, która adoptowała dziecko z zespołem...
Bardzo lubię nasze polskie seriale, szczególnie te z lat 70-tych i
80-tych i bardzo mnie cieszy, że coraz więcej z nich pojawia się na rynku właśnie w postaci dvd. Są jeszcze jednak pewne interesujące mnie tytuły, które z tego co się orientuję, nie doczekały się takowych wydań. Tu mam zapytanie czy ktoś z Was posiada...
Hej mam prośbe. Dawno, dawno temu leciał na TVP2 taki serial western o przekletym rewolwerze... chyba nawet o takim tyrule. W każdym odcinku poznawalismy historie osoby która wchodziła w jego posiadanie pod koniec poprzedniego. Rewolwer mimo poczatkowego szczescia w koncu sprowadzal na te osoba smierc albo jeszcze...
Nigdzie nie mogę znaleźć tych seriali. Chodzi mi o możliwość kupna lub oglądania. Czy ktoś zna takiego strony gdzie można oglądać te seriale lub je zakupić?
Witam kiedyś leciał taki film o pieczęciach Boga.
Bóg zszedł na Ziemię i zaczął przełamywać pieczęcie i stawały się plagi, np miasto na pustyni zamarzło, czy ryby pozdychały.
Był tam tez motyw o kolesiu który żyje na ziemi od 2tys lat bo został przeklęty za przebicie Jezusa Włócznią.
Zna może ktoś ten tytuł będę...