Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam odcinka "po tamtej stronie" chyba nazywał się "the button" pamiętam tylko że paru gości i gosciówa siedzą w bunkrach pod ziemia i mają odpalic rakiety na obcych gdyby ci zaatakowali.Jeśli coś wiecie na ten temat chocby który sezon jakiej serii

Bardzo lubiłam ten serial a tu tylko 2 serie bodajże trochę mnie to dziwi czy wie ktoś może czy są lub będą następne serie Hotelu?
pozdrawiam :))

między 21.00 a 23.00? Prosiłbym o tytuł. To co zobaczyłem było niesamowite... najlepiej nakręcony film dokumentalny w historii.

Witam,
jakoś w okresie 1997-2000 leciał na polsacie serial o Roswell, nie był to jednak popularny Roswell, ani Roswell z 1994 (tylko te znalazłem na filmwebie). Serial utrzymany w kolorach lat 60, wyblakłe barwy, dużo brązowego itp, charakterystyczny motyw serialu. Fabuła jak to w Roswell, spisek dotyczący kosmitów....

więcej

Nie mogę znaleźć na filmwebie serialu o Zorro, który kiedyś ogladałem.
Pamiętam emitowali go na polsacie 2 pod koniec 1999 roku, a wcześniej w
wakacje 1998.

Ostatnio często się mówi o tym, że Miley (Hannah Montana) to dzisiejsza wersja serialowej Lizzie McGuire.
A Wy który serial wolicie?
"Hannah Montana" z Miley Cyrus (w roli głównej) czy
"Lizzie McGuire" z Hilary Duff (w roli głównej)?

Oczywiście pytanie skierowane do osób, znających te dwa seriale ;).

Ogladalem jakis czas temu (kolo roku) zwiastun filmu sensacyjnego ale nie pamietam tytułu. Facet stoi w budynku chyba w jakims biurze Ktos probuje go zabic dzwoni telefon i glos w sluchawce mowi mu dokladnie co ma zrobic by z tego wyjsc (np. odlicza mu kiedy ma sie schylic, mowi kiedy biec itd). Wiem ze informacje sa...

więcej

Emitowany był ten serial chyba w 93, albo 94 roku na tvp. Opawiadał o ludziach z japońskiej wsi. O ile dobrze pamiętam w pierwszym odcinku było dużo rozmów o plantacji jabłek. Kojarzy ktoś jaki to serial?

Jakie są wasze ulubione seriale z tego gatunku? Moje:

1.Andromeda
2.Farscape (Ucieczka w kosmos)
3.Star Trek: Następne pokolenie
4.Firefly

Witam. Mam pewien problem. Czy pamieta ktoś tytuł odcinka jak Tadzio Norek traci prace w kanalizacji a potem próbuje sprzedawać żelazka??