Cześć!
Przypomniał mi się właśnie serial który oglądałem w młodości w TVP (lata 90, może początek 00), traktował o wielu miłościach studeckich (gdzieś tam wykradali pamiętam papiery na egzamin czy cuś) i jeden student był zakochany w swojej nauczycielce angielskiego:)) Pamiętacie to? :)
Yo! Zróbmy głosowanie na najlepsze reklamy! Do wyboru jest tylko 10:
1. Heyah - No to sru!
2. Heyah - Zdrabniamy: Ostateczne starcie
3. Heyah - Nie umiemy opowiadać bajek: Czerwony Kapturek
4. Pepsi - Siatkonoga plażowa
5. Kinder Niespodzianka - Humpty Dumpty
6. Play - 10 zł to rzeczywiście mało
7. Keczup Heinz...
Witam w tym temacie chce zabrac was do przeszłosci oddalonej o jakieś 5 lat.
Film ten był emitowany na TVP1 ulb POLSACIE.
Film opowiadał o pewnym miasteczku w usa w którym wszyscy mieszkańcy zagineli w tajemniczych okolicznościach, jedyne co po nich pozostalo to sterty zegarkow, kolczyków, pierścieni itp...
Witam poszukuje filmu..dosyc bardzo bardzo dawno byl puszczonie na antenie tvn7 badz tvn...chodzilo o ojca ktory znecal sie nad rodzina..bil zone,corke i syna..a na koncu okazalo sie ze ten syn zabil ze strzelby tego ojca..jesli mozna to bardzo prosze o pomoc:)
Przed paroma laty w TVP1 w póznych godz. wieczornych wyświetlono film, którego tytuł mówił coś o muzyce dla morza, czy dla wielorybów (?). Opowiadał o podstarzałym muzyku-klawiszowcu (rockowym), zaszytym w swojej posiadłości w jakimś zapuszczonym zamczysku, gdzie tworzył muzykę, własnie dla morza, czy dla wielorybów....
więcejBył to film o dwóch chłopcach którzy znaleźli grę gdy zaczęli w nią grac przenieśli się w kosmos i co wylosowali działo się na prawdę
Szukam filmu, który był o dziewczynie która wychowywana była przez bardzo zagorzałych katolików, żyli dosłownie zasadami Biblii. Pewnego dnia jej rodzice wyjeżdżają na kilka dni gdzieś, dziewczyna zostaje sama w domu, po czasie do jej domu włamuje sie młody Latynos, mniej więcej w jej wieku. Jest chyba ranny, uciekał...
więcej
Czy zna ktoś może jakieś filmy typu "Szkoła uczuć" i "Keith"??
Chodzi mi głównie o filmy o tematyce miłości w liceu m lub coś podobnego.....
Wiem,wiem było już tysiąc razy,ale mi nie chodzi o filmy typu Titanic, 50 pierwszych randek itp. One właśnie pokazują sie na tematach "Najlepsze komedie romantyczne". Nie mówię,że nie są najlepsze,ale praktycznie wszystkie już oglądałam. Mniej więcej napisze,które już widziałam i opinie:
-Titanic- oczywiście...