Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Niegdyś w telewizji publicznej szedł serial australijski który nazywał się Z Biegiem Rzeki .Czy ktoś wie pod jakim tytułem mogę go tu znaleść ???

Witam poszukuję filmu, niestety nie wiem kto w nim grał bo ogladałam go bardzo dawno temu. Moge opisać tylko treśc fimu, może ktos bedzie go znał.

Główna bohaterka to starsza rudowałosa kobiet. Jest ona profesorką na uczelni(jak się nie mylę). Ma ona kolegę homoseksualistę, z którym rozmawia o swoim zyciu prywatnym....

więcej

jak myslicie kto odbierze nagrody??? zachecam do rozmowy na temat filmów... :)

Film był emitowany na "polsacie". Widziałem jedynie reklamy zapowiadające go. Opowiadał o prostytutach lub o losach całego domu publicznego. Film był bardzo nagłośniony i kontrowersyjny. Tyle pamiętam. Jak ktoś kojarzy coś takiego to proszę o pomoc!
Z góry thx

Najnowsza edycja "Britain's Got Talent" przynosi widzom ciągłe zaskoczenia. Prezentujące się osoby to nierzadko prawdziwe talenty. Wszyscy pamiętają chwilę jak przed ekranem pojawiła się Susan Boyle - niepozorna, starsza pani w babcinym fartuchu -która zawładnęła sercami Brytyjczyków. Przed występem wszyscy się z niej...

więcej

użytkownik usunięty

Kiedy wreszcie wypieprzą tego Farfała na zbity pysk, bo to już jest nie do wytrzymania!!!

Hej wszystkim. Mam mały problem: od jakiegoś czasu poszukuje pewnej bajki puszczanej w tv w latach 90- ale nie dość, że tytułu nie znam to za wiele z niej nie pamiętam.
Wiem ze wątkiem było życie zwierząt w lesie, które z jakiegoś powodu musiały się przesiedlić ze swojego lasu gdzieś indziej. Pamiętam, że były tam dwa...

więcej

No wlasnie :) Kto waszym zdaniem zasluzyl sobie na wygrana:)?? zostaly 4 osoby

Julia
Anna
Piter
Lukasz

pozwole sobie jako pierwsza oddac glos na Lukasza;) a z dziewczyn to Anna:)

Ludzie! Czytelnicy! Filmwebowicze! Wreszcie w telewizji puszczony zostanie film godny uwagi. TVN7 nie serwował chyba niczego lepszego od czasu "Kongo" i "Potwora z bagien"! Tak! Mowa o "Alone in the dark"! Nie można przegapić. 23:15 tvn7! Uwe Boll nadchodzi!
PS: Kij, że na tvp2 leci bardzo fajny film "Wojna", a na ale...

więcej

Cos w stylu battlestar galactica, sg1, sga, firefly, farscape. sga,sg1,bsg sie skonczylo. poleccie cos w miare z dobrymi efektami i warte uwagi, bo musze cos ogladac... ;D jestem uzalezniony od seriali SF :D