Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam w tym temacie chce zabrac was do przeszłosci oddalonej o jakieś 5 lat.
Film ten był emitowany na TVP1 ulb POLSACIE.

Film opowiadał o pewnym miasteczku w usa w którym wszyscy mieszkańcy zagineli w tajemniczych okolicznościach, jedyne co po nich pozostalo to sterty zegarkow, kolczyków, pierścieni itp...

Witam poszukuje filmu..dosyc bardzo bardzo dawno byl puszczonie na antenie tvn7 badz tvn...chodzilo o ojca ktory znecal sie nad rodzina..bil zone,corke i syna..a na koncu okazalo sie ze ten syn zabil ze strzelby tego ojca..jesli mozna to bardzo prosze o pomoc:)

użytkownik usunięty

Przed paroma laty w TVP1 w póznych godz. wieczornych wyświetlono film, którego tytuł mówił coś o muzyce dla morza, czy dla wielorybów (?). Opowiadał o podstarzałym muzyku-klawiszowcu (rockowym), zaszytym w swojej posiadłości w jakimś zapuszczonym zamczysku, gdzie tworzył muzykę, własnie dla morza, czy dla wielorybów....

więcej

Był to film o dwóch chłopcach którzy znaleźli grę gdy zaczęli w nią grac przenieśli się w kosmos i co wylosowali działo się na prawdę

Szukam filmu, który był o dziewczynie która wychowywana była przez bardzo zagorzałych katolików, żyli dosłownie zasadami Biblii. Pewnego dnia jej rodzice wyjeżdżają na kilka dni gdzieś, dziewczyna zostaje sama w domu, po czasie do jej domu włamuje sie młody Latynos, mniej więcej w jej wieku. Jest chyba ranny, uciekał...

więcej

Czy zna ktoś może jakieś filmy typu "Szkoła uczuć" i "Keith"??
Chodzi mi głównie o filmy o tematyce miłości w liceu m lub coś podobnego.....

Wiem,wiem było już tysiąc razy,ale mi nie chodzi o filmy typu Titanic, 50 pierwszych randek itp. One właśnie pokazują sie na tematach "Najlepsze komedie romantyczne". Nie mówię,że nie są najlepsze,ale praktycznie wszystkie już oglądałam. Mniej więcej napisze,które już widziałam i opinie:
-Titanic- oczywiście...

użytkownik usunięty

Niegdyś w telewizji publicznej szedł serial australijski który nazywał się Z Biegiem Rzeki .Czy ktoś wie pod jakim tytułem mogę go tu znaleść ???

Witam poszukuję filmu, niestety nie wiem kto w nim grał bo ogladałam go bardzo dawno temu. Moge opisać tylko treśc fimu, może ktos bedzie go znał.

Główna bohaterka to starsza rudowałosa kobiet. Jest ona profesorką na uczelni(jak się nie mylę). Ma ona kolegę homoseksualistę, z którym rozmawia o swoim zyciu prywatnym....

więcej