Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam serdecznie. Poszukuje serialu, który kiedyś był emitowany na polsacie. Jest to serial o młodym chłopaku, który zaraz po ukończeniu liceum wstąpił do policji. Jest to raczej produkcja USA. Ogólnie w tym filmie są poruszane problemy tego chłopaka jego decyzja o tym, że poszedł do policji a nie na studia tak jak...

Jakich seriali oczekujecie. Ja czekam na 8. sezon '24' ,a interesujące wydaje się : 'Flash Forward' , 'V' i 'Human Target' . Pozdrawiam:)

Przypomniał mi się ostatnio serial, który leciał chyba na TVP2 jakieś 5 lat temu raczej w godzinach rannych, między 7 a 8 rano.
Był o takiej dziewczynie młodej gniewnej (;D), która przeprowadziła się na ranczo (adoptowali ją tam albo to była jej jakaś daleka rodzina). Imię miała na K, Kathleen czy coś w tym stylu....

więcej

Jak w temacie... Szukam serialu ,który mnie wciągnie. Szukam serialu ,który ma jeden widoczny główny wątek fabularny, i zaskakujące zwroty akcji . Coś jak : Lost , Prison Break , 24 , Fringe. Dzięki za odpowiedzi !!! :)

Skoro na forum nastala moda na tematy związane z kanalami serialowymi, to i ja dorzucę swoje cztery grosze pytając o wasz stosunek do Foxlife. Moje ulubione seriale stamtąd to "Ekipa", "Sekretny dziennik call girl" i "Sześć stup pod ziemią".

A co sądzicie o tym kanale?

Ja znalazłem tam dla siebie drugi sezon Rzymu (który, niestety właśnie dobiegł końca) i zamierzam oglądać drugi sezon Dextera - będzie o bardziej przyzwoitej porze niż na TVN!

Dodatkowo, z jednej strony podoba mi się brak reklam a z drugiej drażni mnie nieznaczne "zacinanie się"...

Witam kiedyś oglądałem bardzo fajny film mianowicie o dziewczynie która przyjechała z wymiany międzynarodowej (chyba Kanada ale nie jestem pewien)
zaczęła chodzić do tej samej szkoły wraz z głównym bohaterem a ten się w niej zabujał;p potem ona wróciła do swojego kraju a on pojechał do niej na wymianę...

Szukam bajki o robotach... nie chodzi mi o transformersy, ale coś
właśnie z tych czasów(1986).

Pamiętam tylko tyle, że to działo sie na jakiejś planecie, i była taka
jedna scene w której taki szary robot, który miał zębatki na ramionach,
przemienił się w most(no tak sie rozłożył, wyciągnął "przeszczepy" że...

Jesienią oglądałam na tvp1 lub tvp2 film i nie mam pojęcia jaki jest jego tytuł. Film ten składał się z różnych, nie powiązanych ze sobą scen. Część z nich były animacją; fragment który pamiętam to np. gdy samochody zza budynków wyskakiwały i atakowały... przechodzących ludzi. Inna scena, w której występowali już...

Poszukuje tytulu bajki,ktora obejzalam jakies 15 lat temu z kasety video.Widzialam tylko dwie czesci,wiec nie znam zakonczenia.
Baja(wydaje mi sie,ze anime)opowiadala o grupce ludzi,ktorzy rozbijaja sie na nieznanej planecie.Tam dziela sie na dwa obozy.Jak sie potem okazuje dobrych i zlych....Po pewnym czasie...