Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytułu filmu który leciał kiedyś na tvn7 lub rtl7 (nie pamiętam dobrze bo to było bardzo dawno) o zawodowym motocykliście który miał wypadek samochodowy w którym poważnie ucierpiał i stracił władzę w nogach. Jakiś mechanik z sąsiedztwa skonstruował dla niego motor który sterowany był tylko rękoma.

Chodzi mi głównie o wiek który jest dopasowywany do filmów. Np. przez jakiś czas na HBO był puszczany film Replikant z Jean-Claude Van Damme i był tam oznaczony jako tylko dla dorosłych. A gdy go wyświetlają na Polsacie to jest od 12 lat. Więc Ciekawa jest ta rozbieżność. Spójrzmy jeszcze na film Matrix Reaktywacja. Na...

więcej

Witam! Szukam pewnego filmu, który widziałam jakis czas temu w telewizji opowiadał o mężczyźnie, który był bogatym wdowcem i związał sie z kobietą, która była w wieku jego syna.Kobita jak tylko nadarzyła się okazja przymilała się do swojego pasierba i miała z nim romans. Później okazało się, że staruszek zmarł, nikt...

więcej

jak nazywa się bajka, która leciała kiedyś na tvnie o różnych strasznych historyjkach? Pamietam kilka, np w jednej z nich chłopiec poszedł do jakiejś babci i zaczął zajadać się orzeszkami ziemnymi, a potem okazalo się ze to orzeszki w czekoladzie z ktorych babcia zlizala czekolade, inna byla o babce ktora tak duzo...

Jak byłam dzieckiem to bardzo lubiłam oglądać telenowele brazylijską której tytuły nie pamiętam. Wiem że:
-leciała w latach 90-tych
-opowiadała o siostrach (nie wiem czy blizniaczkach) ale chyba tak.
-jedna byla zawistna i ogolnie podla, druga była jej przeciwieństwem.
- ta 'zła' wpadła pod silnik motorówki i...

Szukam tytułu filmu, który oglądałem dobre parę lat temu na TVN był emitowany zaraz po "Superkinie". Zapamietałem z niego, że jakiś gościu chyba detektyw musiał powstrzymać inwazję kosmitów na Ziemię jak się nie mylę i z tego co pamiętam to ci kosmici mieli kontrolę nad czasem (albo starali się ją uzyskać), pamiętam...

więcej

Jak wiadomo gra w serialu M jak Miłość... Wielkim fanem tej że dwójkowej produkcji nie jestem, czasem obejrze, lecz ostatnio gdzieś lub coś czytałem, iż Marcin będzie grał w M jak Miłość do 400 odcinka... Czy to prawda :?: wdzięczny będe za odpowiedź ;)

moglibyście polecić jakiś dobry film w którym ścierają się ze sobą 2 genialne mózgi albo jeden... hodzi mi o coś takiego jak np Michael Scolfield ze skazanego;) żeby była tam (w filmie) burza mózgów, genialne pomysły, inteligentne zagrania bohaterów itp itd proszę podajcie jakieś warte obejrzenia bo Prison Break mi nie...

więcej

Szukam jakiegoś dobrego serialu podobego do "Six Feet Under", "Weeds" a nawet "Carnivale". Coś w stylu wyżej wymienionych i nie musi być jakiś super znany. I nie wymieniać mi tu zadnych "Zagubionych", "Heros'ów" itp. Z góry dzieki :).

Szukam tytułu filmu, z którego pamiętam jedynie, że bohaterzy mieli dziwne
zdolności(tylko im się tak wydawało) np. rzucanie widelcami do celu (nie
pamiętam czy akurat taka była, ale takiego typu zdolności posiadali).