Film był emitowany na "polsacie". Widziałem jedynie reklamy zapowiadające go. Opowiadał o prostytutach lub o losach całego domu publicznego. Film był bardzo nagłośniony i kontrowersyjny. Tyle pamiętam. Jak ktoś kojarzy coś takiego to proszę o pomoc!
Z góry thx
Najnowsza edycja "Britain's Got Talent" przynosi widzom ciągłe zaskoczenia. Prezentujące się osoby to nierzadko prawdziwe talenty. Wszyscy pamiętają chwilę jak przed ekranem pojawiła się Susan Boyle - niepozorna, starsza pani w babcinym fartuchu -która zawładnęła sercami Brytyjczyków. Przed występem wszyscy się z niej...
więcej
Hej wszystkim. Mam mały problem: od jakiegoś czasu poszukuje pewnej bajki puszczanej w tv w latach 90- ale nie dość, że tytułu nie znam to za wiele z niej nie pamiętam.
Wiem ze wątkiem było życie zwierząt w lesie, które z jakiegoś powodu musiały się przesiedlić ze swojego lasu gdzieś indziej. Pamiętam, że były tam dwa...
No wlasnie :) Kto waszym zdaniem zasluzyl sobie na wygrana:)?? zostaly 4 osoby
Julia
Anna
Piter
Lukasz
pozwole sobie jako pierwsza oddac glos na Lukasza;) a z dziewczyn to Anna:)
Ludzie! Czytelnicy! Filmwebowicze! Wreszcie w telewizji puszczony zostanie film godny uwagi. TVN7 nie serwował chyba niczego lepszego od czasu "Kongo" i "Potwora z bagien"! Tak! Mowa o "Alone in the dark"! Nie można przegapić. 23:15 tvn7! Uwe Boll nadchodzi!
PS: Kij, że na tvp2 leci bardzo fajny film "Wojna", a na ale...
Cos w stylu battlestar galactica, sg1, sga, firefly, farscape. sga,sg1,bsg sie skonczylo. poleccie cos w miare z dobrymi efektami i warte uwagi, bo musze cos ogladac... ;D jestem uzalezniony od seriali SF :D
Witam serdecznie. Poszukuje serialu, który kiedyś był emitowany na polsacie. Jest to serial o młodym chłopaku, który zaraz po ukończeniu liceum wstąpił do policji. Jest to raczej produkcja USA. Ogólnie w tym filmie są poruszane problemy tego chłopaka jego decyzja o tym, że poszedł do policji a nie na studia tak jak...