Witam mam pytanie czy jest stronka na, której widniałby kalendarz z wyznaczonymi premierami odcinków amerykańskich seriali w jednym miejscu?
Szukałem w google ale coś nie mogę znaleźć podobnej.
Witam, potrzebuję informacji od osoby, która przeczytałą książkę i widziała film dżuma. Chciałbym wiedzieć jak bardzo różni się adaptacja od swojego pierwowzoru i mniej więcej czym się różni czyli co zostało dodane lub ucięte w filmie względem książki. Czy fabuła mocno odchodzi od swojego książkowego odpowiednika?...
Szukam nazwy serialu, był chyba produkcji francuskiej, opowiadał historię rodu browarników, założyciel był mnichem, ale ukiekł z zakonu i wykradł recepturę braciom i rozkręcił swój interes?
Czy ktoś wie, jaki był numer odcinka "Zbuntowanego Anioła" w którym Ivo chciał spędzić noc z Milagros a ona wystawiła nocą wielkie łóżko w centrum miasta i wszyscy ludzie się temu przyglądali... Jeśli ktoś wie, bardzo dziękuję za pomoc.
Witam,poszukuję polskiego filmu sensacyjnego z lat 50-60 opowiadającego o morderstwie taksówkarza z dworcowego postoju.Prawdopodobnie jednego z taksówkarzy grał Wiesław Gołas.Czy ktoś może mi pomóc w ustaleniu tytułu tego filmy ? Z góry dziękuje za wskazówkę
hej, poszukuje serialu, w którym cała seria będzie skupiona na jednym wątku,najlepiej zagadce,w stylu dextera. liczylam,ze the mentalist nim bedzie,ale to okazalo sie nie do konca to. szukam i szukam i nie moge znalezc nic takiego, no oprocz harper's island ale jakos gorzej wychodzi niz go zapowiadali to raz,a dwa,ze...
więcejWitam chyba z 7 lat temu widziałem w tvp film komediowy opowiadający o 3 oszustach (jeden szef i dwóch pomocników). W drodze na wyspę tropikalną gdzie ten kolo ukrył kase z oszustwa umiera a dwóch pozostałych cały czas udaje że on żyje żeby nie mieć problemów. Poza tym ten nieboszczyk za życia został obarczony jakąś...
więcej
22:15
Weekendowe Kino Dwójki - American Pie: Wesele
Sam nie mogłem uwierzyć gdy to zobaczyłem.Więc jednak tvp 2 drogą polsatu leci na kase której im tak brakuje.
Ciężar misji tvp jednocześnie przechodzi na stacje tvp kultura.
Zwątpiłem ostatecznie .
"- A jakie by pani chciała życie? Tam jest życie: ludzie siedzą sobie w słońcu, wygrzewają się, jest im dobrze... Koty spacerują, też jest im dobrze, czego więcej trzeba?" (Odpowiedź pani zajmującej się projektami...)
Czyli: Telewizja Objazdowa.
Nie ma dla mnie drugiego tak interesującego programu jak Telewizja...
poszukuje tytulu serialu angielskiego. komediowy dzieje się w szpitalu . emitowany byl na tvp 3, poczatek lat 90-tych . glowna role gra , moge sie mysli siostra cichodajska i warren ale nie jestem pewien. to byly czasy kiedy lecial serial ,,dno-bottom of live'' ale jaki jest tytul tego serialu. pozdrawiam