Poszukuje serialu, emitowany byl chyba na Polsacie. Serial o ex-agencie ktorego wciagaja w jakies rogrywki miedzy agencjami (tak przynajmniej kojarze). Rzecza charakterystyczna jest to ze ten ex-agent potrafi walczyc tym co ma akurat w zasiegu reki: taca, parasol, gazeta , telefon itd. (Nie chodzi tu o Sammo Hung's i...
więcej
Repertuar filmowy jakiej stacji uważacie za najlepszy? Raczej chodzi mi o niekodowane bo wiadomo, że pewnie wygrałby C+.
Mnie trudno się zdecydować. Ciekawe filmy bywają na RTL 7, TVP Kultura i Kino Polska to jedyna szansa na obejrzenie starych, klasycznych filmów.
film zaczyna się tym jak matka z córką wchodzą do jakiegoś supermarketu
i kradną, są złodziejkami.
zostają przyłapane i zająć się nimi ma młody strażnik, policjant. w
związku z tym że są święta i nie ma co z nimi zrobić bierze je do domu.
wystąpił również wątek z choinką, teraz już dobrze nie pamiętam o...
Witam mam problem z tytulem pewnego programu tv ktory nadawany byl jakis juz czas temu.Byla to chyba produkcja amerykaska.Chodzilo o to ze prezentowanych bylo pare bodajze 5 historii takich zagadkowych o ludziach z jakimis niewyjasnionymi zjawiskami, duchami itd. Prowadzil to taki facet gdzies miedzy30-40stka ktory...
Tydzień temu na jedynce albo dwójce leciała pierwsza część filmu o jakiejś Marii, która za drobne przestępstwo została wysłana wraz z innymi złoczyńcami na jakąś wyspę. Jaki jest tytuł tego filmu?
Był to seriał emitowany na polsacie na pocz. lat 90. opowiadał o rodzinie w któtej mieszkała dziewczynka- lalka, postać prawdopodobnie z kozmosu. nosiła czarną sukienkę, czarne włosy i biały fartuszek. wyglądala jak pokojówka.
chodzi o film ze Sylwestrem Stalonem jako gangster wraca na pogrzeb brata nie jest w jego domu mile widziany potem zajmuje sie bratanicą , chce dopaść faceta odpowiedzialnego za jej gwałt i rozprowadzanie narkotyków więcej nie pamietam, jesli ktoś wie o co chodzi prosę o pomoc
Kto pamięta serial o myszach, które mieszkały w piwnicy Białego Domu? Serial leciał w połowie lat 90 na TVP2 ok. 19:30.