No i oto 2 dni temu swoją polska premierę telewizyjna miał kolejny serial wyprodukowany przez hbo. Twórcy m.in. "Sześciu stóp pod ziemią" tym razem przedstawiają nam inny świat- wampiry i ludzie żyjący obok siebie. Niby oklepany temat, ale teraz nikt przed nikim się nie ukrywa.. :)
Sądzicie że będzie to kolejny serial...
Strasznie schodzą na psy.Ostatnio jak oglądałem Krwiożercze małpy i Zemstę niedźwiedzicy to myślałem że pęknę ze śmiechu.To miały być horrory. Na jedynce lecą ostatnio nowe horrory a co jeden to gorszy i zamiast sie bać to się śmieję. Co to ma być?prima aprilis?
Jak w temacie. Mógłby mi ktoś jakoś pomóc co zrobić w takim przypadku?? Zakładając, że mam w głowie pomysł na serial telewizyjny, nie o lekarzach ani o policjantach :) Co muszę zrobić? Jak go opisać? Gdzie wysłać? Cokolwiek.
Pytam czysto teoretycznie
Witam
Pilnie poszukuje filmów gangsta z latynosami...np.Honor nade wszytsko
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Nie chciałbym Cię urazić ale... ZAMKNIJ DO JASNEJ CHOLERY SWÓJ NIEWYPARZONY DZIÓB I PRZESTAŃ PISAĆ, skoro ,,nie możesz znieść tego skamlenia"
Hugs&Kisses,
Gruby Czarny Kot
http://www.filmweb.pl/f548/Prosty+plan,1998
Kto nie widział, niech nadrabia zaległości. Dzisiaj TVP2
Słuchajcie, mam do Was takie pytanie: czy pamiętacie dobranockę z białym misiem (niedźwiadkiem), który chodził w szaliku i chyba miał spodnie w kratkę. miał rodziców i chyba mieszkali w drzewie. na początku bajki ten miś wybiegał z domu i rodzice mu machali a potem biegł z latawcem.
Bardzo proszę o pomoc, bo chodzi mi...
Mam pytanie ważne do tych co nie ogladali teraz ale wczesniej to mam informacje i prosbe. TEn odcinek byl ze Zbigniewem Wodeckim i mowil o wakacjach. Puszczali tam pewien kawałek wakacyjny coś związanego z "Turn me on" ale jak wyszukuję tą piosenke to wyskakuje mi setki twórcow i nie moge znalezc na youtube tego...
Jaki nosi tytuł film: leciał on kiedyś na tvp i opowiada on o jakimś tam oszuście podajże który się przebierał za księdza i pomagał pewnej dziewcznie która miała wyjść za mąż i on sie w niej zakochał i robił różne dziwne żeczy żeby do ślubu nie doszło i wkońcu jak ona wyszła za mąż to pojechał za nimi do hotelu (to...
więcejwg. mnie 15 minutowe reklamy w czasie filmu które transmituje polsat odbierają chęć oglądania filmu rozumiem jakieś 5 minut na sisiu ale aż 15!!!! gdzieś czytałem że są jakieś wymogi unii aby reklamy były krótsze czy coś akiego.... wielka szkoda żę polsat psuje filmy tymi reklamami, ponieważ bardzo lubie ten program...
więcej