Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kim on jest
cześć wszystkim czy zna ktoś tego faceta ze zdjęcia którego mam wklejonego w moim zdjęciu głównym obecnie gra w serialu rebelde choreografa Almy Rey ale nie mogę znaleźć jego prawdziwego nazwiska z góry dziękuje wszystkim za pomoc

Kto chciałby spróbowac swoich sił aktorskich w USA? Ja bardzo bym chciała, ale nie bardzo wiem jak zacząć. Pomoc plss:)

Mam zamiar obejrzec jakis ciekawy serial, ale nie mam pojecia za co sie zabrac. Dlatego prosze o podanie swoich ulubionych seriali, :) obejrzalem ostatnio serial trawka - weeds i berdzo mi sie podobal. teraz mam zamiar obejrzec 30 rock - rockefeller plaza 30 ale nie wiem czy sie oplaca wiec pomozcie. doradzcie cos.:)...

więcej

Jeśli ktoś kojarzy ten serial z początków Polsatu to piszcie. Poniżej wszystko co zapamiętałem:

Główny bohater zapada w śpiączkę i przenosi się do świata, w którym rządzą dzieci/młodzież i nie ma żadnego dorosłego. W końcowych odcinkach okazuje się, że dorośli żyją za murem jakby odgradzającym te dwa światy....

Poszukuję tytułów 2 seriali które leciały w 1szej połowie lat 90tych chyba
1. Pierwszy był zagraniczny i leciał na tvp 1 lub 2 w ciągu dnia, na pewno nie wieczorem bo byłam mała to bym nie mogła go oglądać.
-Mało pamiętam ale rzecz działa się chyba w średniowieczu w czasach represji i tortur na tle religijnym...

Kiedyś (mniej więcej pod koniec lat 90) na canal+ leciał taki serial typu science-fiction podejrzewam, że mógł być kręcony w latach 80. Wprawdzie nie miałem wykupionego pakietu obejmującego canal+ ale akurat ten film można było oglądać. Serial z tego co pamiętam był czarnobiały albo tylko niektóre odcinki dla klimatu....

więcej

Agencja castingowa poszukuje mężczyzn do filmu krótkometrażowego kręconego w Łodzi. Wymagania:
- wiek 40 - 50 lat,
- mile widziani blondyni z zarostem,
- wzrost powyżej 170 cm.

Zgłoszenia zawierające zdjęcia (max.2) prosimy przesyłać na adres:
marketing@bigproduction.pl z dopiskiem
Film-Łódź

Poszukuję jakichkolwiek namiarów (numer, tytuł, seria) na odcinek australijskiego serialu "Heartbreak high", w którym grał gościnnie Dominic Purcell (Lincoln ze "Skazanego na Śmierć")
z góry dziękuję za pomoc

Witam. W ferię chciałbym zagłębić sie w filmy o wierze w Jezusa. Wiem,że jest "Pasja" Mela Gibsona, lecz uważam, że jest zbyt brutalna jak na początek, chciałbym zaczać od czegoś lżejszego. Macie jakies pomysły? Chodzi mi o filmy z głębszym przesłaniem, dzieki którym będziemy mogli zastanowić się nad egsytencją...

Potrzebuje pomocy. piosenka leci w tle, ale w ogole nie ma tam słów tylko jakies "ta, tu, ta na ta na na" czy cos w tym stylu:P Jesi ktos wie- niech da znac!!!