Niemiecki show o polakach
http://film.wp.pl/id,94398,title,W-niemieckiej-telewizji-smieja-sie-z-Polakow,ty pe,news,wiadomosc.html
nie za ciekawe to, a to co pisze w tłumaczeniu autor szoł to już zakrawa na potwarz.jak zauważa :
"- Polaków lubimy i mamy mnóstwo polskich przyjaciół - deklaruje Achim Hagemann,...
Hej. Szukam horroru (chyba). Oglądałam go jakieś 10 lat temu. I nie pamiętam tytułu, ale miał śmieszną fabułę i chciałam go znowu obejrzeć, może ktoś pamięta. Fabuła jest taka, że jest koleś, który łysieje i widzi reklamę w telewizji o tajemniczym specyfiku na porost włosów. Idzie tam najszybciej i po kilku dniach ma...
więcej
sprawa dośc trudna,bo nie duzo pamiętam.
bajka leciała na tvp polonia, mozliwe ze jako dobranocka.
juz sam początek jej był ciekawy bo śpiewały dzieci.
bajka o charakterze fantastycznym. pamiętam że byla tam rodzina chłop,baba i dwójka bliżniaków (ich dzieci) a w stawie obok chałpy mieszkała druga rodzina . pamiętam...
prawda jest taka!
w tym roku stacje polsat. tvn. tvp. przegieły znowu będą nas katować tymi samymi filmami co każdy z nas oglądał już z 100 razy. takie filmy co oni kupują i co kilka tygodni powtażają ani jednej nowości. bo szkoda kasy na nowe i tak znajdą się tacy co będą to oglądać a oni zarobią miliony na...
Jakie anime lubicie?
(P.S. Chcecie wiedzieć jakie nowości warto obejrzeć lub macie własne
propozycje? Zapraszam na mój blog.)
Szukam propozycji, Waszych.
Z pewnego bloga, nie pamiętam jakiego, znalazłem najciekawszy ranking seriali jaki kiedykolwiek widziałem na oczy. Nie wiem czemu nie odhaczyłem go do zakładek lub chociażby obserwowanych. Komentarza nie zostawiłem, więc nie ma co mnie szukać, ale... blogu odnajdź się! ;D
Szczegóły...
W latach 90 na TVP2 leciały dwa świetne serial dokumentalne. Pamięta ktoś je może?
1. Historyczny, dotyczył historii XX wieku. Zaczynał się od I wojny światowej. Na napisach był obraz ulicy z torami które na końcu dochodziły chyba do muru. Było dużo wstawek ze zwykłymi ludźmi którzy żyli w tych czasach.
1....
Witam, znowu stoje przed wyborem jakiegos dobrego serialu do obejrzenia, ale od zawsze mialem z tym problem, wiec zwracam sie z prosba o polecenie czegos od roku produkcji 2006.
Napisze jakie seriale mam juz za soba:
Lost
Heroes
Prison
Jericho
Eureka
Kyle XY
Day Break
Californication
Dexter
My Name Is Earl...
Wie ktoś czy w tym roku będzie transmitowana relacja z nominacji Oscarowych na CNN? Jeśli tak to czy transmisja odbędzie się ponownie o 14:30? Z góry dzięki!
witam szukam serialu ktory dawno ogladalem .
wiem tylko ze bylo to o rodzinie lubb grupie ludzi ktorzy zostali rozbitkami lub musielidlugoczekac na kolejne polonczenie z kolejnym statkiem.tez chodzili potej planecie bez skafandrow wiec byla tam atmosfera. przypominam tez sobie ze po tej planecie poruszalo sie cos pod...