Kiedys byl taki serial lecial chyba na TVN 7.
Co byl taki koles i go wrobili w cos tam i poszedl do wiezienia ale uciekl.
I teraz szuka go policja a on walczy z przestepcami jezdzil na motorze(Harley) w takiej skorzanej kurtce i pomagl mu taki koles Indianin i taka laska.
Pamieta moze ktos tytul??
Nigdzie nie mogę znaleźć tytułu piosenki, już nie raz ją słyszałam, ale zawsze nie zdążę spisać słów. Była ona wykorzystana dzisiaj w programie "Się Kręci" 17.01 leciała w momencie kiedy robili wywiad na jakimś pokazie polskimi gwiazdami i tam modelki chodziły... Jak na mój słuch to śpiewa zespół mężczyzn i wiem, że...
więcejszukam tytulu filmu z lat 90.. kiedys na tvp1 go ogladalem.. bodajze byl to mini-serial.. mowil o losach jakiejs firmy ktora zalozyli mlodzi ludzie(chyba prawnicy).. potem cos im nie wyszlo i mieli sprawe w sadzie i chyba kazdy zeznawal i przypominal jak to sie zaczelo.. i glowny bohater z tego co pamietam w pudle...
Niedawno szedł film na tvp2 albo tvp1 o rodzinie zwariowanej, był od 16 lat. I tam syn jeden robił wszystko dla rodziny, kradł itp. żeby rodzina była szczęśliwa. Proszę podać tytuł, będę wdzięczny :)
Czy może ktoś wie jak sie nazywa serial opowiadający o człowieku który wpadł pod pociąg i jacyś naukowcy współpracujący ze służbami specjalnymi uratowali mózg i wsadzili do innego człowieka i jakieś mu porobili przeróbki genetyczne że miał on nadprzyrodzone moce i pomagał służbą specjalnym i on miał żone i dziecko z...
więcej
Witam i mam pytanie.. Ktoś pamięta serial o kosmitach! rzecz dzieje się na jakieś planecie, pustynia czy coś podobnego.. mamy rozbitków a kosmitami są osobnicy którzy żyją w ziemi czasem się pokazują! W każdym razie przemieszczają się tymi tunelami pod ziemią! Serial z Lat 90 bądź wcześniejszych!
I jeszcze jeden...
Czy ktoś z Was pamięta, jak nazywał się taki serial o dinozaurach. Fabuła pokrótce przedstawia się tak: pewien profesor twierdził, że na pewnej wyspie są dinozaury. Przedstawił swoje racje grupie naukowców, jednak Ci wyśmieli go. W końcu wyrusza ze swoją ekspedycją wraz z jakimś lordem, z jednym z profesorów oraz z...
więcej