Może nie jest to najlepsze miejsce na zamieszczanie takiego pytania ale już nie wiem gdzie szukać. Chodzi o serię, prawdopodobnie produkcji bbc on rozwoju dziecka (już narodzonego, nie płodu). Filmy wyświetlane były w TVP1 lub TVP2 w niedziele przed południem jakieś 3-4 lata temu. Bardzo mi zależy na tym tytule. Może...
więcej
Witam!
czy wie ktoś może jaki jest tytuł/wykonawca piosenki która pojawia się w Chirurgach w pierwszej scenie sezon 5 epizod 11???
Z góry dziękuję za pomoc!
pozdrawiam
witam wszystkich ciekawy jestem jakie macie opinie na temat wojny klonów animowanych w tvp chociaz dubbing jest kiepski to i tak miło się ogląda ale jakby zrobili zamiast filmu animowanego film z aktorami to byłby wtedu full wypas pozdrawiam fanów STAR WARS
POMOC
moze ktos zna serial, ktory opowiada o chlopaku ktory w czasie swoich 35 urodzin przenosi sie do lat swojego dojrzewania i na nowo staje sie 15-latkiem, dodam ze jego lata mlodosci dzieja sie w latach 80 XX wieku
Szukam filmu,horroru,który widziałam w dzieciństwie (do tej pory mnie przeraża)Widziałam go jakieś 18 lat temu.Opowiadał o grupie nastolatków,którzy jada do domku kolegi czy coś.Po drodze spotykają dwie takie same dziewczynki,w białych sukienkach z lalką i coś z ta lalką sie dzieje,te dziewczynki splają jej twarz czy...
więcej
Witam
Od dłuższego czasu poszukuję serialu który był emitowany na kanale TVP 1 lub TVP 2. Produkcji: Niemcy, Austria itp. w latach mniej więcej 1995-2005, lech nie ma go w katalogu na FilmWeb (chyba że źle szukam). Niestety bardzo mało z niego pamiętam, wiem że bardzo często jeździli BMW, Mercedesami :) (jak to w...
Dzisiaj po ciężkiej chorobie odszedł Tadeusz Szymków znany z programu "Telewizyjne biuro śledcze" który prowadził na spółę z Bronisławem Cieślakiem. Napiszcie jakie miasta go żegnają.
(*)Bytom
Hey !!
Zwracam się do Was z prośbą. Otóż poszukuje tytułu piosenki, która brzmiała w serialu "Pierwsza miłość". Było to w odcinku kiedy niejaki Paweł miał wypadek samochodowy z jego dwoma kolegami. Piosenka ta leciała dokładnie wtedy, kiedy Mariusz przeżywał swój PIERWSZY RAZ z dziewczyna w tej starej szopie (czy...
Zupełnie zaskoczyła mnie ta stacja dziś rano. Włączylem telewizor o 6.30 i skacząc po kanalach tv zupelnie nieoczekiwanie trafiłem na TV Trwam na film o Krzysztofie Kolumbie. Sądząc po zniszczonej kopii była to chyba wersja z 1949 roku. Czy forumowicze wiedzą coś na temat filmów nadawanych przez tę stację ? Program...