Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, znowu stoje przed wyborem jakiegos dobrego serialu do obejrzenia, ale od zawsze mialem z tym problem, wiec zwracam sie z prosba o polecenie czegos od roku produkcji 2006.
Napisze jakie seriale mam juz za soba:
Lost
Heroes
Prison
Jericho
Eureka
Kyle XY
Day Break
Californication
Dexter
My Name Is Earl...

więcej

Wie ktoś czy w tym roku będzie transmitowana relacja z nominacji Oscarowych na CNN? Jeśli tak to czy transmisja odbędzie się ponownie o 14:30? Z góry dzięki!

witam szukam serialu ktory dawno ogladalem .
wiem tylko ze bylo to o rodzinie lubb grupie ludzi ktorzy zostali rozbitkami lub musielidlugoczekac na kolejne polonczenie z kolejnym statkiem.tez chodzili potej planecie bez skafandrow wiec byla tam atmosfera. przypominam tez sobie ze po tej planecie poruszalo sie cos pod...

więcej

Kiedys byl taki serial lecial chyba na TVN 7.
Co byl taki koles i go wrobili w cos tam i poszedl do wiezienia ale uciekl.
I teraz szuka go policja a on walczy z przestepcami jezdzil na motorze(Harley) w takiej skorzanej kurtce i pomagl mu taki koles Indianin i taka laska.
Pamieta moze ktos tytul??

?Tylko nie proponujcie enigmy;/

piosenki z reklam
chodzi mi o reklame PEPSI i GUMY ORBIT WHITE?
pozdrawiam

Nigdzie nie mogę znaleźć tytułu piosenki, już nie raz ją słyszałam, ale zawsze nie zdążę spisać słów. Była ona wykorzystana dzisiaj w programie "Się Kręci" 17.01 leciała w momencie kiedy robili wywiad na jakimś pokazie polskimi gwiazdami i tam modelki chodziły... Jak na mój słuch to śpiewa zespół mężczyzn i wiem, że...

więcej

szukam tytulu filmu z lat 90.. kiedys na tvp1 go ogladalem.. bodajze byl to mini-serial.. mowil o losach jakiejs firmy ktora zalozyli mlodzi ludzie(chyba prawnicy).. potem cos im nie wyszlo i mieli sprawe w sadzie i chyba kazdy zeznawal i przypominal jak to sie zaczelo.. i glowny bohater z tego co pamietam w pudle...

użytkownik usunięty

Niedawno szedł film na tvp2 albo tvp1 o rodzinie zwariowanej, był od 16 lat. I tam syn jeden robił wszystko dla rodziny, kradł itp. żeby rodzina była szczęśliwa. Proszę podać tytuł, będę wdzięczny :)

Czy może ktoś wie jak sie nazywa serial opowiadający o człowieku który wpadł pod pociąg i jacyś naukowcy współpracujący ze służbami specjalnymi uratowali mózg i wsadzili do innego człowieka i jakieś mu porobili przeróbki genetyczne że miał on nadprzyrodzone moce i pomagał służbą specjalnym i on miał żone i dziecko z...

więcej