Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Będę bardzo wdzięczna za podanie mi tytułu, bo chce go ponownie obejrzeć i podobał mi się ten aktor co grał włocha, chce znać jego nazwisko. Oto opis tego filmu - Film opowiada o podwójnym życiu stewardessy. Miała ona męża włocha , który prowadził restauracje i wychowywali wspólnie kilku letniego synka. Latała...

Miom zadaniem najlepszy jest 5 sezon . Najbardziej zaskakujący i super zwroty akcji w nim były. Dużo ważnych osób zginęło w tym sezonie. I super też był pierwszy odcinek tej serii po prostu bajeczny. Chociaż ten nowy 7 sezon może go przebić bo zwiastun zapowiada się znakomicie .. Czekam na wasze opinie co do sezonów i...

więcej

Nie oglądam tego serialu. Dlatego proszę o opinie, czy faktycznie warto poświęcać mu czas. Czekam na odpowiedzi;)

Zostały przyznane nagrody za miniony rok, co sądzicie- trafnie i słusznie czy macie jakieś obiekcje co do laureatów? Nie ukrywam zadowolenia, że wśród najlepszych seriali minionego roku znalazł się "Dexter" a M.C. Hall został wybrany najlepszym aktorem, ale to tylko moja opinia...

Polsat 14:45 http://www.filmweb.pl/f239497/Szogun,1980

A wieczorem Zone Europa 22:10 "Tai Pan" tego samego autora http://www.filmweb.pl/f97141/Tai-Pan,1986 !!!

Czy ktoś jeszcze pamięta ten serial emitowany na gdańskiej Trójce? Pamiętam, że tytułową postacią, była jakaś bezkształtna istota z kosmosu, która wnikała do umysłu młodych ludzi i czyniła z nich geniuszy. Będąc dzieckiem, oglądałem ten serial. Czy ktoś mógłby pomóc mi w odnalezieniu lub poprawnym napisaniu tytułu...

Nie znam Waszych kondycji i nie wiem w czym służy Wam noc. Mi sprzyja i nie mam pretensji o tak późne pory emisji. Zastanawiające jest jednak, dlaczego te rzucają kłody tak wielu,którym pora niesprzyja. Telewizja spopularyzowana? Telewizja-kat? Obawa o oglądalność? Czy pokerowa selekcja plebsu?

Kiedyś jak byłam mniejsza może to było z 8-10 lat temu leciał taki serial..
Ludzie mieszkali ta takich namiotach,były jakieś potwory i one jak zabierały czasem tych ludzi to zapadali sie z nimi pod ziemie takie różne..tam grała taka bladynka miała kręcone włosy,taki facet z ciemnymi włosami,jeden murzyn chyba.
Nie...

więcej

użytkownik usunięty

Poświęcić dzisiaj tą późną gozinkę, czy nie warto??

Może ktoś pamięta taki serial, który leciał x czasu temu na POLSACIE??
Coś o policjantach albo agentach specjalnych. Pamietam że mieli jakieś swoje specjalne samochody i baze oczywiście.