Kiedyś, chyba na jedynce, był emitowany serial o dziewczynie (chyba Alex). Pewnego dnia doszło do jakiegoś wypadku, dzięki któremu bohaterka mogła zmieniać się w kałużę i wędrować wszędzie, o jej darze wiedziała chyba tylko 1 osoba (chyba siostra). Ktoś pamięta tytuł/coś więcej?
Dzień dobry! Chciałem zapytać o tytuł piosenki w siódmym odcinku trzeciego sezonu Ugly Betty. Piosenka pojawia się na końcu odcinka, gdy Betty sprząta w mieszkaniu a następnie wchodzi na dach i tam spotyka Wilhelminę. Z góry dziękuję za pomoc:) Pozdrawiam
Szukam nazwy dokumentu ktory zostal wyemitowany na jednym z kanałów discovery ( tkaie dostalem info) , rozchodzi sie konkretnie o przedstawienie sytuacji w afryce w oparciu o konflikt, pomiędzy plemionami tutsi i hutu. moze z was ktos ogladal? slyszalem ze bardzo moicny material. Moze ktos kojarzy i zna nazwe?...
Jestem nowym użytkownikiem i chciałbym podzielić się wiedzą. Czy mógłby mi ktoś krok po kroku napisać gdzie powinienem klikać aby dodać tytuły odcinków do serialu i daty ich wyemitowania.
za kilka minut zaczyna sie seans na 4 tego filmu, ocena jak i komentarze do filmu sa bardziej niż zacheceajace :-), chyba sie skusze, kto wie moze to jedno z tych nieznanych arcydzieł czekajacych na odkrycie :-)
http://www.filmweb.pl/f164734/Octopus+2+River+of+Fear,2001
Staruszek gra na pianie i wspomina czasy wojny widzimy migawki z jego przeżyć, podczas grania dołącza sie do niego duch jego żony...
nie pamiętam ani autora anie nazwy, jeśli ktoś wie, będę wdzięczny, dziękuje
witam wszystkich na forum stało się znowu TYP jak zwykle dała ciała w niedziele był premierowy odcinek animowanych Wojny Klonów nigdzie w prasie w programie nie było wzmianki że w niedziele o godz 9.00 będą Wojny Klonów Włączam tv a tu patrze wojny kolonów animowane myślałem że to reklama albo zwiastun serialu a tu...
Witam,niewiem czy trafiłem do dobrego działu,ale mniejsza z tym,ostatnio przypomniał mi się brytyjski edukacyjny serial animowany gdzie jedną z postaci był zielony potwór który zjadał zegary,tyle niestety pamiętam.Więc jeśli ktoś zna tytół owego serialu to prosiłbym o info,pozdrawiam:)