Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam wszystkich na forum stało się znowu TYP jak zwykle dała ciała w niedziele był premierowy odcinek animowanych Wojny Klonów nigdzie w prasie w programie nie było wzmianki że w niedziele o godz 9.00 będą Wojny Klonów Włączam tv a tu patrze wojny kolonów animowane myślałem że to reklama albo zwiastun serialu a tu...

Witam,niewiem czy trafiłem do dobrego działu,ale mniejsza z tym,ostatnio przypomniał mi się brytyjski edukacyjny serial animowany gdzie jedną z postaci był zielony potwór który zjadał zegary,tyle niestety pamiętam.Więc jeśli ktoś zna tytół owego serialu to prosiłbym o info,pozdrawiam:)

20:00 - Szeregowiec Ryan
23:05 - Chłopcy z ferajny

Szkoda ze juz widzialem... Zastanawiam sie co bede robił jak juz zobaczę wiekszosc dobrych filmow...

Witajcie !

Przygotowujemy ruch na rzecz profesjonalnego dubbingu
(podkład polski pod filmy, robione przez profesjonalistów;
idealnie dobierane głosy, synkron-reżyser itd)

Zainteresowani mają pisać, że TAK !

Pozdr. Joe

Jestem właśnie w połowie drugiego sezonu "Dr. House'a" (późno go odkryłem, wiem...) i mogę powiedzieć tylko jedno - to je vyborne! To jeden z tych nielicznych dziś seriali, którego nie napędzają gwałtowne zwroty akcji czy nierozwiązane tajemnice, a który ogląda się dla samej przyjemności oglądania. Drugi sezon przebija...

więcej

jakie są wasze ulubione japońskie bajki. Dragon Ball Z, Czarodziejka z Księżyca, Kapitan Tsubasa a może Pokemon. Mały sondaż ;).

użytkownik usunięty

Budzić się, bo 30 minut po północy TVP1 pokaże "Sens życia wg Monty Pythona".
I tak trzymać przez cały rok, droga telewizjo!

Naprawdę warto, taki film dawno nie był emitowany w TV, a codziennie lecą same szmiry.

Witam,Szukam basni i bajek kostiumowych z okresu lat 60 do 80.Wyprodukowanych przez wytwornie fimowe w ZSRR,NRD,Czechoslowackie itp.Wiekszosc tytulow odnalazlam w naszym katalogu filmowym,niestety wiele z nich jest nie dostepna...Moze ktos wie gdzie mozna taka bajke kupic lub gdzie sa udostepniane.

eh nie zbyt wiele pamiętam, bo oglądałem go jak byłem malutki(czyli na oko 1995-98?). Z tego co pamiętam był to serial animowany w grafice 3D, bohaterowie byli w grze komputerowej(albo w świecie komputerowym) wiem że było kilka scen z rozgrywki (np wyścigi samochodów lub czegoś do nich podobnego). Wiem też na pewno, że...

więcej