Był to chyba western,leciał raz na tvp1.Film zaczynał sie od tego jak jakiś bardzo stary człowiek(100+)zaczął opowiadać chyba wnukowi o swoim życiu.Pamiętam że został porwany chyba przez indian? i u nich sie wychował.Bardzo prosze o pomoc.
Niemiecki, rocznik coś koło 90-00'
Opowiada o pewnym facecie, który zostaje nawiedzony przez komornika. Po braku chęci zapłacenia bierze strzelbę i jedzie z szanownym panem do banku. Napada na ów bank i bierze zakładników. Wśród nich jest policjantka, inny bandyta, który potem się do niego przyłącza. Akcja się...
Co sądzicie o nowej ustawie PSL-u ograniczjącej osobom nie mającym ukończonej szkoły aktorskiej używania tytułu aktora. Było by mniej przypadkowych "aktorów" którzy katują nas swoim beztalenciem w serialach typu "Pierwsza miłość" Czyżby koniec ery Mroczków, Cichopek i wszystkich tych pseudo gwiazdeczek łacznie z Anią...
więcej
Witam prosze o pomoc, poszukuje filmu który szedł kiedyś na tvp2 z tego co pamietam;p był on o przebiegu ciąży,od samego zapłodnienia poprzez przebieg ciaży do samego porodu.. Może ktoś pamieta tytuł tego filmu?? lub zna jakis podobny??
Z góry dziękuje za odpowiedzi:)
PoZdRaWiAm
Rok temu zauważyłem bardzo ciekawe zjawisko na wielu forach filmowych i telewizyjnych - gdy internauci zauważyli ze w swiątecznej ramówce telewizyjnej zabrakło filmów (które chyba co roku gościły w czasie Świat na którymś z kanałów) z małym Kevinem wybuchła prawdziwa bomba płaczu i oburzenia :D okazało się że dla wielu...
więcejw wakacje 2008 na polsacie około 12 lecial przez jakies 17 dni fajny serial pamietam ze były tam 2 siostry i matka oraz chłopak o imieniu chris pomozcie mi !!!
Ostatnio natknęłam się w sieci na numer gg Pawła Małaszyńskiego. Nie przepadam za nim więc mnie niezbyt obchodzi ale jeżeli kogoś interesuje to proszę bardzo: 11127782