Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dla mnie to American ninja z Michaelem Dudikoffem
I film Live z Ediem Murphy
POZDRAWIAM

Życzenia z Gwiazdami

GWIAZDY z nieba spadają,
ŻYCZENIA składają,
AUTOGRAFY dają.

Fundacja Azylu Pod Psim Aniołem wraz z Cartalia.com zaprasza na charytatywną
licytację Kart Świątecznych z podpisami Gwiazd na
www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7596985,
www.psianiol.org.pl
, która odbywa się w dniach...

więcej

Przejrzałam temat o smutnych filmach jak również o filmach psychologicznych, który nawiasem mówiąc nie został wzięty zbyt poważnie ;) więc moje pytanie: kto mi poda tytuł filmu psychologicznego, który jest jednocześnie bardzo wzruszający? Nie musi być to ciężki film, ba właściwie nie musi mieć wiele z psychologicznym...

więcej

A więc pewien koleś ukradł pieniądze jakiegoś miafiozo. Na początku zaczęli go ścigać ludzie tego mafiozo. Uciekł przed nimi do opuszczonej bimbrowni przyjaciela i tam z tym przyjacielem miał już wcześniej ugadaną zasadzkę na tych mafiozów. Tylko, że ci gangsterzy się wygadali, że główny bohater ma tyle kasy i też go...

więcej

W nocy z niedzieli na poniedziałek leciał na tvp1 jak dobrze pamiętam film na którym usnąłem. Nie pamiętam tytułu i dlatego zwracam się z prośbą do tych, którzy go pamiętają, aby mi pomogli. Opowiadał on o jakimś kolesiu i przeszczepie chyba. Dzięki

Ogląda ktoś? Jakie są Wasze opinie na temat tego programu, nadawanego w każdą niedzielę o 16:20?

hej pare lat temu lecial na polsacie serial o klanach wampirow .Byl wzorowany na grze fabularnej,serial po kilkunastu odcinkach zostal zakonczony z powodu smierci głównego aktora (wypadek na motorze)
Zgory dzieki!!!

Witam.
Poszukuje tytułu filmu, który kiedyś leciał na tvn.
Za dużo nie pamiętam, ale chodziło o to, że jakaś ekipa znalazła dryfujący w kosmosie statek który zaginął wiele lat temu, na pokładzie znajdują tylko filmy nagrane przez załoge i w jednym z tych filmów załoga wydrapuje sobie oczy...
Może ktoś kojarzy, byłym...

więcej

Byl to serial dla młodzieży
ze byl taki stary stryj Joshua co interesowal sie wynalazkami dzieciaki(min kevin i viki) takie co byly rozsiane po calym swiecie i mialy takie komunikatory, byl tez zly typ savage, swoja baze mieli pod ziemia na jakiejs farmie chyba w Australi i mieli taki komp co ludzkim glosem...

użytkownik usunięty

leciał jakieś 2 lata temu na Zone Europa fabuła w skrócie jest taka: Kilku facetów jedzie samochodem do Afryki by zabić żonę jednego z nich pamiętam że jeden był pilotem po drodze spotykają kobietę która chciała mieć dziecko więc jeden z nich zgadza sie ją zapłodnić i to tyle co pamiętam jeśli ktoś miałby namiary na...

więcej