Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ostatnio ogladam sobie The Big Bang Theory. Genialnie smieszny i bardzo go polecam. Mozecie rzucic jakimis innymi fajnymi tytulami? pozdr

Witam,
proszę o pomoc w przypomnieniu serialu dla młodzieży o takiej świecącej kulce co się zwała łał czy wow. :P

Jakie najbardziel lubicie programy roz????? Jak oni śpiewają? TANIEC Z GWIAZDAMI? FORT BOYARD? RANKING GWIAZD? MAM TALENT? YOU CAN DANCE?
Mi bardzo sie spodobał program ma talent i ford boyard

Wczoraj tj. 12września, w nocy ok 1-2 oglądałam film, ale nie pamiętam tytułu ani na jakim kanale leciał. Przeglądałam wczorajszy program i nie mogę go odnaleźć, może ktoś oglądał i pomoże?, proszę bardzo.. Trupa cyrkowa odwiedzała jakieś małe miasteczko. Główna bohaterka grała w ich przedstawieniu rolę syreny, starszy...

więcej

Na stronie filmu Tarkowskiego (http://www.filmweb.pl/f103880/Dziecko+wojny,1962) pojawiła się informacja, że będzie on emitowany jutro i w następną sobotę pod tytułem "Wojna i Pokój". Nie orientuje się ktoś, na którym programie? I co najważniejsze: to będzie film "Dziecko wojny" a na filmwebie ukazał się zły tytuł, czy...

więcej

Polecam film "Opowieści taboru cygańskiego", który można obejrzeć 13 września w sobotę o godz. 11.00 na TVP KULTURA. Warto!

Co sądzicie po oglądnięciu piewrwszych 2-óch odcinków - "Scylla" i "Breaking and Entering". Szykuje sie niezly sezon, oczywiscie troche "podrasowany" ale bedzie sie dzialo:)

Witam :] Jakiś czas temu leciał na TVP1 albo TVP2 (nie pamiętam dokładnie ale raczej na dwójce)serial opowiadający o pewnej kobiecie, która widziała duchy. Opiekował nią się pewnien psycholog - on był po rozwodzie, a przyczyną upadku jego związku była śmierć syna. Kobieta, która była jego pacjętką rozmawiałą z duchami...

więcej

Jestem ciekaw co was najbardziej interesuje w jesiennej ramówce, albo co możecie polecić? jak dla mnie to najlepszymi propozycjami jest serial Simpsoni(TV Puls), Prison Break(Polsat), Star Wars Saga(TVP 2) i Zagubieni(TVP 1) reszta to Dr.House i Rzym, a jakie w macie ciekawe propozycje do obejrzenia tej jesieni?

użytkownik usunięty

Jutro o 3 nad ranem, na "Ale Kino!" "Przypadek Pekosinskiego". Dla wytrwałych, ale warto!