Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki jest tytuł utworu (i kto ja wykonuje) z reklamy nokii, serii Distyncly Bold (za ew. bledy sorry), w polsce seria ta nazywa sie 'odwazna linia' (te 3 dzinwe telefony). Jakby ktos nie kojarzyl reklamy to jest ona na stronie nokii (http://www.nokia.pl/nokia/tel efony/modele/distincly.html).
A moze ta muzyczka byla...

więcej

Ma ktoś ten serial, albo wie gdzie można go znaleść?

Co było w 666 odcinku mody na sukces piszcie co wam ułańska fantazja podsunie a jeżeli ktoś naprawdę wie to tez się chętnie dowiem.

W mojej opinii nastąpi napływ wielu kanałów w związku z cyfryzacją, do tego każdy program będzie posiadał własną bibliotekę vod wszystkich pozycji archiwalnych, które będą również przerywane reklamami.Jaki jest Wasz pogląd?

Witam, czy może ktoś mi opowiedzieć co się stało w 5 sezonie z vaught?
Oglądałam 1, 2 , 3 i 4 sezon do połowy , niestety nie mogłam dokończyć 4 sezonu, ale wiem co sie tam działo(wypadek Sydney i Vaught'a.). Może mi ktoś odp. czy Vaught umarł w 5 sezonie? Pytam dlatego, że widziałam sceny z youtub'a, jak Vaught...

Według mnie najlepszymi serialami są:
-Kości
-Wzór
-Kryminalne zagadki Miami, Las Vegas i Nowego Jorku
Polecam je do oglądnięcia bo są super...

Trudny orzech do zgryzienia mówiac wprost ^^. Poszukuje Filmu typ Sensacja hmm moze też troche Thriller oraz Romans. Oglądałem go w tamtym roku także rocznik >2007. W Filmie występowali sami czarni aktorzy. BOdajże Produkcji USA ale nie jestem przekonany. W FIlmie chodizło o to ze GOsć miał żone i ją zdradzał...

ogladał ktoś może dzisiaj kabaret na 2 jeśli tak to wiecie jak nazywa się lub kto śpiewa piosenke w któwej młówiacos o zimnej nocy czy jakoś tak

Witam Wszystkich!
Jestem tu nowa a zawitałam do obeznanych w świecie filmów i seriali z pytaniem. Nakręcili już tysiące seriali o lekarzach, prawnikach, policjantach, żołnierzach itp. A ja jestem ciekawa czy znacie jakiś serial, w którym przedstawiono życie zawodowe (i nie tylko) psychologów:-) Albo chociaż...

hej. ostatnio przypomniał mi się taki fajny serial, ale niestety nie pamiętam jego tytułu. był emitowany na tvp1. opowiadał o parze rodzeństwa, chłopaku i dziewczynie, których ojciec był chyba archeologiem... pamiętam, że katalogował relikwie w jakimś programie komputerowym i tam chyba chodziło o to, że jak ktoś...