Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

znacie może tytuł piosenki z nowej reklamy Orange...słowa są takie "Say something a where you are and make me smile" :):):) szukam tej muzy i nie mogę znaleźć

Bywa, że dzięki reklamie poznajemy ciekawe piosenki, ale niestety w przeważającej mierze utwory bywają wykorzystywane w nieadekwatny sposób. Często piosenki te są wprost irytujące, zważywszy także na częstotliwość emitowania danej reklamy.

Podawajcie swoich faworytów :)

mój nr...

Kto nie pamięta tego MEGA programu satyrycznego??? Kto nie pamięta Manna i Materny??? Jeśli jest ktoś taki, a pewnie jest (ciągle nie mogę się przyzwyczaić, do tego, że są na świecie ludzie młodsi odemnie...) to rozkazuje: wejdź w ten link i odkryj pokłady humoru o jakich się nawet wam nie śniło!!!
Szczegulnie polecam...

więcej

Drodzy filmweb’owcy szukam tytułu francuskiego serialu, który szedł kiedyś na tvp2.
Serial o dziewczynie która pomagała jakiemuś facetowi w prowadzeniu domu. Była opiekunką do dzieci. I był też pies z którym gadała (rasa basset (?)).
Z góry dziękuje, niestety więcej nie pamiętam.

kochani mozecie mi pomoc znalezc piosenke którą spiewała główna bohaterka w filmie Annie's Point ( U kresu drogi) Bardzo mi na tym zależy,bo nigdzie nie moge znaleźć:( Pomóżcie

Ja lubię filmy o treści wojennej np. Szeregowiec Ryan, Kompania Braci - serial. No i od czasu do czasu sensacyjne.

Mam pewien problem. W dzieciństwie oglądałem wiele seriali telewizyjnych dla dzieci. Teraz chciałbym je odnaleźć, ale nie znam tytułów. Wszystkie te seriale były zagraniczne (pewnie amerykańskie) i emitowane były tak mniej więcej w przedziale lat 1997-1999 w TVP1 lub Polsacie (kojarzy mi się, że tak około przed 15.00)....

więcej

Cześć wszystkim! Usilnie poszukuję wiadomości na temat pewnego australijskiego(?)serialu z początku lat 90-tych o parze kosmitów, którzy przybywają na Ziemię, aby odnaleźć 7 przedmiotów magicznych, w których znalazł się rozbity, chyba, meteoryt (te rzeczy to: odkurzacz, który przenosi w czasie, pasta do zębów, która...

więcej

Witam!Chciałbym dodać do pewnego serialu liste odcinków wraz z tytułami (i krótkim opisem jesli to mozliwe) Niestety przy wyborze rodzaju kontrybucji nie ma takiej opcji:( Co wiec w takim wypadku powinienem zrobic??

Parę lat temu w telewizji leciał taki serial o rodzeństwie (o ile dobrze pamietam) wciagnietym przez grę komputerową czy coś takiego. Mieszkali w domku na drzewie na wyspie. Była najstarsza siostra, młodszy brat i jeszcze jedna siostra. Na tej wyspie mieszkali też inni ludzie taka dziewczyna z czarnymi włosami ( czarny...

więcej