Może pytanie trochę głupie, ale nudzi mi się i nie mam co robić...
Dlaczego reklamy w TV są puszczane głośniej niż filmy?
Siemka. Mam do Was prośbę. Chciałbym zacząć oglądać jakiś fajny, ciekawy serial. Obecnie nie oglądam żadnego. Więc zastanawiam jakim serialem umilić sobie czas. Rozmyślam nad "gotowe na wszystko". A jaki Wy byście mi doradzili?
Oczywiście bez mody na sukces, ona jest na pierwszym miejscu xD
Pewna rzecz strasznie mnie irytuje. Jestem katoliczką, chodzę do kościoła i praktycznie co niedzielę słyszę na kazaniu życzliwą przestrogę z ust księdza: Szatan ukrywa się pod postacią telewizji! Uważajcie!To zło w postaci mediów!
Coś mi się robi jak to słyszę. Księża to przecież najczęściej wykształceni ludzie i nie...
Kiedyś (ok 2-3 lat temu)w autobusie oglądałam baardzo fajny film tylko że nie mam pojęcia jak się nazywał..:(:( Zaczynał się że taki koleś wyszedł z paki potem spotkał swojego kolege (jakiegoś liliputa) Ten przebrał się za niemowlę..ten drugi zostawił go pod drzwiami pewnej rodziny z prośbą by zajeli się tym dzieckiem...
więcejZacznę tak po prostu z grubej rury: Jak sie nie podoba - nie oglądać!!! Być może temat zwiąże i połączy przeciwników i zagorzalców polskich bzdurnych seriali.
Mam takie pytanie moze troche glupie, ale zastanawialam sie czy Axn ma prawo kupowac tylko seriale emitowane przez konkretne stacje w US?
Witam!!! Chciałbym prosić o pomoc w ustaleniu tytułu filmu, który widziałem (nie cały) w TVP jakieś dobre 10 lat temu. Fakt - mogło równie dobrze mi się przyśnić to wszystko (niezła fabuła snu, co?), ale warto spróbować zapytać:)
Dane podstawowe: produkcja z lat chyba 70-tych (ewentualnie 80-tych), miejsce akcji to...
Dawno temu widziałem w telewizji film [chyba komedia] opowiadający historię kobiety sprzątającej miejsca zbrodni. Podczas sprzątania lubiła odgrywać przebieg tragicznych wydarzeń prowadzących do czyjejś śmierci. Zastanawiało ją również czy ścięta głowa jest w stanie ostatkiem sił witalnych coś powiedzieć. Pamiętam, że...
więcej