Jest taka reklama w ktorej babka pyta sie 3 chlopkow co jest grane i jeden wyskakuje z internetem w telefonie;) chodzi mi o ta piosenke. prosze o pomoc;)
Jak w temacie - poszukuję filmu, który widziałem dobrych kilka lat temu.
Pamiętam, że była to komedia - prawdopodobnie akcja toczyła się w NY.
Główna bohaterka miała na imię AMY. Pamiętam, że mieszkała przy ulicy a wejście do jej domu poprzedzało kilka schodków ( ok 7 )
Wiem, że to tylko garstka informacji ale...
serial science-fiction dla młodzieży, w którym dziewczyna miała styczność z substancjami chemicznymi i zyskała nadprzyrodzone zdolności? Na przykład mogła zamieniać się w wodę, miała dar telekinezy... Nie mogę znaleźć tego serialu w spisie, może ktoś pamięta jak się nazywa ;] dzięki z góry ;]
Serial emitowany był kilka ładnych lat temu. Ogólnie to chodziło o to że była sobie rodzinka i mieli 4 dzieci. 2 swoją i 2 adoptowaną. I te dzieciaki non stop trafiały na jakieś tajemnice i skarby. Pamiętam ze któryś z chłopców miał papugę chyba kakadu. Nie mogę nigdzie znaleźć nazwy tego serialu. Kojarzy mi się...
Rzecz miała miejsce bodaj że w lata 70tych (USA, jakiś słoneczny stan, pewnie Kalifornia :]), chyba że zmila mnie stylizacja i zachowanie postaci ;) Charakterystyczna scena - młody chłopak gra na gitarze, na trasie (?), w kazdym razie na powietrzu, w "odpowiedzi" słyszy również czyjąś grę na gitarze, prowadzą taki...
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego taki serial jak Dr. House jest emitowany w TVP przez 3 dni w sezonie wakacyjnym, a nie jak Moda na Sukces codziennie? Niestety nie miałem czasu ogladać go wczesniej zacząłem teraz, ale denerwuje mnie to, że mierne seriale i filmy emitowane są codziennie a takie perełki nie.
Za co...
Basnie z lat 90'
witam, mam pewne pytanko. Na poczatku lat 90' na programie TVP 2 lecialy pewne basnie, nie animowane, w formie serialu jak dobrze pamietam. Chcialbym wiedziec tytul, jedyne co moge powiedziec to to iz, na poczatku byl pewien starzec z psem, siedzieli przy kominku chyba, on zaczynal opowiadac pewne...
Witam,
Kiedys, dosc dawno ogldalem film s-f ale nie pamietam tytułu...
W filmie było dwóch gości (chyba przybyli z przyszłosci), dobry i zły. Ten zły ukradł walizkę narkotyków i pozniej wstrzykiwał te narkotyki swoim ofiarom i wysysał chyba im mózgi przez rurkę, ktora mial w urzadzeniu, ktore nosil na reku i zbierał...
Czytałem w pewnej gazecie że do telewizji ma powrócić program z kreskówkami Nickelodeon, czasopismo informowało również że program powróci w te wakacje, ale mam takie pytanie do tych którzy może coś o tym wiedzą kiedy dokładnie ma powrócić program?