Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Drodzy filmweb’owcy szukam tytułu francuskiego serialu, który szedł kiedyś na tvp2.
Serial o dziewczynie która pomagała jakiemuś facetowi w prowadzeniu domu. Była opiekunką do dzieci. I był też pies z którym gadała (rasa basset (?)).
Z góry dziękuje, niestety więcej nie pamiętam.

kochani mozecie mi pomoc znalezc piosenke którą spiewała główna bohaterka w filmie Annie's Point ( U kresu drogi) Bardzo mi na tym zależy,bo nigdzie nie moge znaleźć:( Pomóżcie

Ja lubię filmy o treści wojennej np. Szeregowiec Ryan, Kompania Braci - serial. No i od czasu do czasu sensacyjne.

Mam pewien problem. W dzieciństwie oglądałem wiele seriali telewizyjnych dla dzieci. Teraz chciałbym je odnaleźć, ale nie znam tytułów. Wszystkie te seriale były zagraniczne (pewnie amerykańskie) i emitowane były tak mniej więcej w przedziale lat 1997-1999 w TVP1 lub Polsacie (kojarzy mi się, że tak około przed 15.00)....

więcej

Cześć wszystkim! Usilnie poszukuję wiadomości na temat pewnego australijskiego(?)serialu z początku lat 90-tych o parze kosmitów, którzy przybywają na Ziemię, aby odnaleźć 7 przedmiotów magicznych, w których znalazł się rozbity, chyba, meteoryt (te rzeczy to: odkurzacz, który przenosi w czasie, pasta do zębów, która...

więcej

Witam!Chciałbym dodać do pewnego serialu liste odcinków wraz z tytułami (i krótkim opisem jesli to mozliwe) Niestety przy wyborze rodzaju kontrybucji nie ma takiej opcji:( Co wiec w takim wypadku powinienem zrobic??

Parę lat temu w telewizji leciał taki serial o rodzeństwie (o ile dobrze pamietam) wciagnietym przez grę komputerową czy coś takiego. Mieszkali w domku na drzewie na wyspie. Była najstarsza siostra, młodszy brat i jeszcze jedna siostra. Na tej wyspie mieszkali też inni ludzie taka dziewczyna z czarnymi włosami ( czarny...

więcej

Może pytanie trochę głupie, ale nudzi mi się i nie mam co robić...

Dlaczego reklamy w TV są puszczane głośniej niż filmy?

Siemka. Mam do Was prośbę. Chciałbym zacząć oglądać jakiś fajny, ciekawy serial. Obecnie nie oglądam żadnego. Więc zastanawiam jakim serialem umilić sobie czas. Rozmyślam nad "gotowe na wszystko". A jaki Wy byście mi doradzili?
Oczywiście bez mody na sukces, ona jest na pierwszym miejscu xD

Pewna rzecz strasznie mnie irytuje. Jestem katoliczką, chodzę do kościoła i praktycznie co niedzielę słyszę na kazaniu życzliwą przestrogę z ust księdza: Szatan ukrywa się pod postacią telewizji! Uważajcie!To zło w postaci mediów!
Coś mi się robi jak to słyszę. Księża to przecież najczęściej wykształceni ludzie i nie...

więcej