Piosenka, która mnie dręczy :)
Od dawna poszukuję tytułu pewnej piosenki i coś mi sie kojarzy, że pochodzi ona z jakiegoś musicalu (nie na pewno). W każdym razie jest stara. Ostatnio do tej piosenki w "Tańcu z gwiazdami" tańczył Michał Lesień. To było w finałowym odcinku, gdzie tańczyły wszystkie pary. Bardzo proszę o...
Bedzie nastepny sezon.. bo podobno ludziom sie strasznie spodobal ten serial i beda dalje krecic...ii BARDZO dobrze ;D
Wiecie moze jaki model telefonu posiada Katarzyna Maciąg(serialowa Baśka)z serialu teraz albo nigdy?dostala ten tel od Andrzeja...
reklamy polskie są do kitu,najbardziej denerwujące są dla mnie z jogurtami,dentystami.Najgorsze jest to że czasami trwaja nawet 10 minut ja na ten czas wyłączam tv albo przełączam na inny program,bo po co w kółko te same głupie reklamy oglądać ;o
Kocham Kino – magazyn Grażyny Torbickiej
Temat poświęcony filmom nadawanym w stacji TVP2 z działu KOCHAM KINO.
Powiadamianie i zachęcanie użytkowników do zobaczenia jakiegoś dobrego obrazu ;)
PODAJEMY:
1. Tytuł filmu, jaki będzie nadawany
2. Datę i godzinę
3. Link do FW
4. Mile widziane opinie na temat...
no właśnie gdzie? oglądałam caluśki serial a Jasona Dohringa nie widziałam. jedyne co mi sie kojarzy, to, że byćmoże grał tego chłopca maltretowanego przez matkę... ale czy ja wiem...
pytanko- kto grał byłego chłopaka tej blondynki z biura CSI we wczorajszym odcinku o 22:00? fajny aktor, a w ogóle go nie kojarze. on był tam policjantam, który rozpracowywał gang motocyklowy.
Czy moze ktos wie jaki tytuł mial film ktory szedl 22.05 na TVN gdizes tak wieczorem. to komedia o takim chlopaku z afro na głowie, ktory byl czyscicielem basenow... bardzo proszę o odp :)