Seriale krecone "pod aktora" czyli dla wsparcia jego kasy. Grają albo ci, ktorzy juz sie kończą albo skończyli - albo ci "aktorzy" zwłaszcza z warszawskich szkółek , których nikt nigdy nie wpusci na plan powaznej produkcji, o deskach teatru nie wspominając. No i ci co czasem załapja się na reklame banku, "Grześków"...
więcej
Wpisujcie swoje ulubione seriale(jeden zagraniczny i jeden polski)
Dla przykładu zaczne:
Zagraniczny(Z):'Cień Anioła'
Polski(P):'Czterej pancerni i pies'
Czyżby to był ostatni odcinek? Orientujecie sie czy będą kolejne sezony? chyba jeden z lepszych polskich seriali i miło by było jeszcze popatrzeć na Karolaka w akcji
Oglądałam duzo amerykańskich seriali, uważam , że są one dużo lepsze od polskich dlatego bardzo ją lubie.Najbardziej do gustu przypadły mi:
one tree hill, gototwe na wszystki, żeycie na fali, veronica mars.
Jakie możecie mi jescze polecić,jakie są wasze ulubione??
Kto wogóle dopuszcza takie głośne reklamy, których nie da sie w zaden sposób wyłączyć (taka aktualnie znajduje się w zakładce seriale).
FILMWEB w bardzo szybkim tempie schodzi na psy :/
Kilka lat temu w TVP był wyświetlany serial sci-fi. Obejrzałem jeden odcinek, chyba pierwszy. Potem nigdy nie natrafiłem na niego w TV. Od dłuższego czasu przeglądając opisy nie mogę znaleźć jego tytułu.
W odcinku, który obejrzałem, jest pokazane jakieś centrum wojskowe czy badań kosmicznych. Został wykryty duży...