Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Seriale krecone "pod aktora" czyli dla wsparcia jego kasy. Grają albo ci, ktorzy juz sie kończą albo skończyli - albo ci "aktorzy" zwłaszcza z warszawskich szkółek , których nikt nigdy nie wpusci na plan powaznej produkcji, o deskach teatru nie wspominając. No i ci co czasem załapja się na reklame banku, "Grześków"...

więcej

co to za film zamiast Sugar Hill?

Wpisujcie swoje ulubione seriale(jeden zagraniczny i jeden polski)
Dla przykładu zaczne:
Zagraniczny(Z):'Cień Anioła'
Polski(P):'Czterej pancerni i pies'

Który agent FBI, grający w tym serialu, jest waszym zdaniem najfajniejszy?

Nie lubie polskich seriali są głupie!!!ja lubie one tree hill ,veronica mars.Są super!!!

Czyżby to był ostatni odcinek? Orientujecie sie czy będą kolejne sezony? chyba jeden z lepszych polskich seriali i miło by było jeszcze popatrzeć na Karolaka w akcji

Oglądałam duzo amerykańskich seriali, uważam , że są one dużo lepsze od polskich dlatego bardzo ją lubie.Najbardziej do gustu przypadły mi:
one tree hill, gototwe na wszystki, żeycie na fali, veronica mars.

Jakie możecie mi jescze polecić,jakie są wasze ulubione??

Kto wogóle dopuszcza takie głośne reklamy, których nie da sie w zaden sposób wyłączyć (taka aktualnie znajduje się w zakładce seriale).
FILMWEB w bardzo szybkim tempie schodzi na psy :/

Kilka lat temu w TVP był wyświetlany serial sci-fi. Obejrzałem jeden odcinek, chyba pierwszy. Potem nigdy nie natrafiłem na niego w TV. Od dłuższego czasu przeglądając opisy nie mogę znaleźć jego tytułu.

W odcinku, który obejrzałem, jest pokazane jakieś centrum wojskowe czy badań kosmicznych. Został wykryty duży...