Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy może mi ktoś napisać jakie dobre filmy puszączą w Tv w najbliższym czasie....Z góry dzięki....

Zazwyczaj we wrześniu była puszczana masa świetnych filmów.

Jakie są najgłupsze seriale i filmy które dotychczas oglądaliśmy. Bo wg. mnie są to: Rodzina zastępcza, Miodowe lata, a z filmu Smakosz i Krwiożercze pomidory atakują, nie mówiąc już o The Cursed
( Przeklęta) uśmiałam się na tym horrorze.

- z ojcem strażakiem i jego nastoletnimi synami.
Serial coś na styl "Siostrzyczki", naprawdę świetny, nie moge sobie przypomnieć tytułu, może ktoś pamięta???

Więc z 4 lata temu na RTL7 leciał taki serial o typkach którzy się bili z jakimiś bossami (pamiętam tylko że chodzili po jakiś świątyniach) i przypominam sobie że jedną z takich "bossów" była jakaś afrodyta czy coś i jeden z tych bohaterów miał jakąś technikę "żurawia".

PRZEPRASZAM ŻE POST TAKI NIESTARANNY ALE...

Czy zna ktoś tytuł piosenki, która leci w telewizyjnej reklamie samochodu Chevrolet ? Leci mniej-więcej tak: "Listen the music... coś tam", a w refrenie jast chyba: "Downtown... coś tam".
Jeśli ktoś zna tą piosenkę lub wie ewentualnie w jakim filmie była wykorzystana, bardzo proszę o pomoc.

Mi przede wszystkim:
- dobrego teleturnieju na wzór starych, dobrych "Milionerów"
- listy przebojów

Forum internetowe z 2-letnim stażem organizuje akcję "Cover Rip", która ma na celu zrzeszenie ripperów TV i VHS do zgromadzenia biblioteki plików oraz ich rozpowszechniania. Jesteś zainteresowany projektem? Chcesz dołączyć? Zgłoś się!
Posiadasz kasety VHS lub inne nośniki których nie jesteś w stanie odtworzyć? Żaden...

więcej

"Emitowany na antenie Dwójki cykl Grażyny Torbickiej ?Kocham Kino? cieszy się dużym zainteresowaniem widzów ceniących ciekawe i zróżnicowane filmy.

Nadany 15 stycznia w ramach tego cyklu film ?Zło? obejrzało 1 861 tys. widzów (udziały 23 proc. ? dane TNS OBOP). Była to największa widownia od stycznia 2007 r. W...

Poszukuje amerykańskiego serialu o policjantach jedyne co pamiętam to to że pare odcinko poswieconych bylo zlapaniu jekiegoś szefa mafi i jedna z policjntek umawiała się chyba z jego synem i musiała go poślubić żeby cała akcja się udała czy ktoś może wie co to byłza serial??

Niektóre odcinki są na Peb-ie ale to naprawde nieliczne,teraz to już chyba na mtv nawet nie leci ale jeśli się nie myle to w empiku można angielskie wydanie kupić..