Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam miłośników tego serialu.Ktoś się orientuje , czy będzie sezon 8?Kiedy?

Oczywiście w piątek o 20:00 w Superkinie.

Jak oni to zrobili?

moze mi ktos podac tytul i autora tej piosenki z filmiku o charmed

http://pl.youtube.com/watch?v=cl1x_mMV718&mode=related&search=

Poszukuję jakiegoś fajne serialu do oglądania. Liczę na waszą pomoc może jest coś fajnego czego jeszcze nie widziałem. Podzielcie się tym co oglądacie. Co jest najfajniejsze. Z góry dzięki. :P

Ważna informacja dla wszystkich fanów Quentina Tarantino. Niedługo w Polsacie zostaną wyemitowane obie części Killa Billa.

Prosze o pomoc szukam serialu ktory lecial jakis rok temu na axn. Opowiadal o teleportacjach do drugiego swiata po przez polanie sie woda (tak bylo w przypadku jednej postaci). Pierwszo planowa postacia byl chyba dedektyw ktory scigal faceta wyzej wymienionego. Fajny klimat, produkcja USA,KANADA. W tytule bylo chyba...

więcej

Wypowiedzcie sie! Który z aktorów według was jst najprzystojniejszy? Stwórzcie ranking najpiekniejszych aktorów. Według mnie najpiekniejszy jest Johnny Depp, Potem Orlando Bloom i mniej znany Jesse Bradford. Wpisujcie sie!

Hadesowi z "Herkulesa" z 1997 roku?

Szukam serialu, który był nadawany bodajże na TVNie. Nie pamiętam o co w nim chodziło, jednak w pamięci został mi pewien moment - gdy film się kończył główny bohater (przebywał chyba w Wielkiej Brytanii) przyczepiał na tablicę jakieś znaczki, pudelka po zapałkach, lub coś związanego z tym gdzie był. Prawdopodobnie...

użytkownik usunięty

Czy ktoś z was wie może, jak nazywa się serial dokumentalny, który był emitowany na 2. programie TVP kilka lat temu (o dość późnej porze)? Pamiętam, że opowiadał on o różnych sprawach prowadzonych przez policję oraz o przeprowadzanych sekcjach zwłok, i głównie na tym opierał się film. Praca anatomopatologów bardzo mnie...

więcej