Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w ten czwartek w nocy leciał serial "Bracia i siostry". Mam pytanie jak się skończył ten odcinek? widziałam do momentu, gdy Nora zaprosiła matkę Rebeki na przyjęcie zaręczynowe Kitty.
pozdrawiam

bardzo prosze mi pomoc w odnalezieniu piosenki z tego odcinka leci ona podczas kiedy Marge idzie w deczu jest to piossenka bardzo znana prosze o pomoc w odnalezieniu tej piosenki.

Otóż jest taka sprawa,może pamjętacie numer odcinka w którym do AL'a przyszli kosmici.
To pilne,pomóżcie.

Ja zazwyczaj oglądam Teleekspres na TVP1 oraz Wydarzenia na Polsacie. Nie mam kablówki, więc nie mam dostępu do kanałów typu TVN24 czy inne.

Waszym zdaniem, która ze stacji telewizyjnych emituje najbardziej rzetelne i obiektywistyczne informacje?

Moje pytanie brzmi "Jaki serial komediowy uważacie za najśmieszniejszy , najciekawszy itp."
Nie wiem czy ten temat był już poruszony , jak był to przepraszam za kłopot , no i nie czepiać się treści pytania :D:D:D Pozdrawiam wszystkich

Witam!

Poszukujesz serialu?
Napisz do mnie a mozesz miec kazdy serial na własność!
Więcej szczegółów pod:

Gadu-Gadu: 2765627
E-mail: divx-dvd@o2.pl

Czekam na was!

użytkownik usunięty

Ten serial jest genialny pod każdym względem głupie jest jedynie to ze w Polsce emitują na polsacie gdzie jest 20 min reklam noi i że nie podaje sie tytułu odnicnka ale cóż A CZY KTÓŚ WOGÓLE WIE ILE TO MA ODCINKÓW??PLISS NAPSIZCIE JAK CO

Jestem wielkim fanem tego serialu. Niestety dają go tylko od czasu do czasu na HBO (jeśli chodzi o moje możliwości dostępu). Podejrzewam zresztą, że nie wszystkie odcinki... Dziś startuje 10 sezon - podobno ostatni - też na HBO (19.25). Wiem, że jest specjalne formum dla "stargatowców", ale ja się na nim gubię. Jestem...

więcej

Hej. Szukam Tytuł pewnego francuskiego serialu. Nie wiem dokładnie kiedy on leciał może w 2004 roku albo 2005 na TVP1 albo TVP2. Opowiadał on historie kobiety ktora pewnego dnia zobaczyla krwawiacy symbol na scianie.I co jakis czas kolejny symbol sie pojawial i krwawił. Kiedy tak sie działo gineła jedna osoba, lecz nie...

więcej

w tvn24 w niedzielę o 12:40 będzie można zobaczyć film dokumentalny o opozycjonistach : pyjasie , wildsteinie i maleszce, prawdopodobnie bedzie to pierwszy telewizyjny seans pokazywany w całości, a nie jak do tej pory bywało w częściach

film jest naprawde wstrząsajacy, i tym którzy go nie widzieli a interesują...