Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

TVP 1 się nie postarało i nie puści dziś drugiego półfinału Eurowizji, dlatego że nie ma w nim Polski to już nie ma po co. Według mnie jest to kpina z widzów, puszczają jeden półfinał, a drugiego nie. I pytam się za co ten abonament?
No ale na tamto pytanie nie oczekuję odpowiedzi, ponieważ mimo, że polska telewizja...

więcej

użytkownik usunięty

Oglądał ktoś może dzisiaj Wojewódzkiego z Paradowską? Widzieliście to? To już nawet nie były zagrywki w stylu Żakowskiego to był czysty Juliusz Streicher! No nie wierzę po prostu!

O 15.10 na TVP 1 "Trzej muszkieterowie" z 1993, a o 21 na TV 4 "D'Artagnan". Czyli dwa dośc nowe filmy traktujące o losach bohaterów Dumasa. Sami wybierzcie,który lepszy.

był taki mini serila niemiecki chyba 2 lub trzy odcinki o dziewczynie która zakochała sie w niemieckim hrabiu arendorfie a potem w jego bracie jak ten pierwszy został zastrzelony potem byla druga część jak byla juz z tym drugim i miała cureczke nie pamietam tytułu pomogło by cokolwiek

Ostatnio skończyłem oglądać dwa sezony Dextera naprawde świetny serial. Mam do was pytanie co byście mki teraz polecili?? Jaki serial jest godny uwagi?? Proszę piszcie swoje typy.

Ściągnołem sobie ostatni serie "Death note" i musze przyznać piekielnie sie wciągnołem. Ale jest to jedyna seria którą oglądałem i nie znam więcej tytułów oprócz rozpowszechnionego dragon balla łeee, czekam na tytuły :) pozdro

Odnosnie reklam orange
pamieta ktos oze reklame w ktorej byla ubrana ma zerwono baletnica??
Szkam od 2 tygodni i nic...

Teoretycznie robić tego nie może, ale w praktyce jest chyba inaczej. Teleturnieje przerywane są w połowie( np Familiada) by nadać parę reklam produktów pod przykrywką informacji o sponsorach- "Sponsorem jest firma X produkująca batoniki Y". Wielu osobom to nie przeszkadza. A Wam? Czy to już jest waszym zdaniem reklama?...

więcej

mam pytanko jak w czwartek skończył się serial "Podkomisarz Brenda Johnson"
kto okazał się mordercą tego lokaja?
pozdrawiam

użytkownik usunięty

Poszukuje muzyki z reklamy Fiata Bravo. To taka wloska piosenka. Raz ja slyszalem w radiu ale tytulu nie zapamietalem. Czy ktos z forumowiczow kojarzy moze ta melodie?